Celebrity News

Πώς αποχαιρέτισαν οι διάσημοι τον Πρίγκιπα Φίλιππο

Πολλοί διάσημοι από ηθοποιούς και παρουσιαστές, μέχρι πολιτικούς και προπονητές εξέφρασαν τη λύπη τους για τον θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου σε ηλικία 99 ετών. 

Το θλιθερό γεγονός, δε συγκλόνισε μόνο τους Βρετανούς, που έχουν πολύ μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον στη Βασιλική οικογένεια, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Τα συλλυπητήριά του μέσω twitter έδωσε και ο πρώην παρουσιαστής του “Good Morning Britain”, ο Piers Morgan, γράφοντας: “Ήταν ένας πραγματικά σπουδαίος Βρετανός που αφιέρωσε τη ζωή του σε ανιδιοτελή δημόσιο καθήκον και απόλυτος βράχος αφοσίοσης και υποστήριξης στην Αυτού Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα, ως ο πιο μακροχρόνιος σύζυγος σε οποιονδήποτε βρετανό μονάρχη. Μια πολύ θλιβερή μέρα για τη χώρα μας. Ευχαριστώ, κύριε.”

Ακόμη και ο José Mourinho, προπονητής της αγγλικής ομάδας Tottenham, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. Ο δημοσιογράφος ποδοσφαίρου Alasdair Gold, ο οποίος καλύπτει την Tottenham για το Football London, έγραψε στο Twitter ότι ο José Mourinho σταμάτησε στα μέσα του δρόμου μέσω συνέντευξης τύπου για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στη Βασιλική Οικογένεια.

Σύμφωνα με τον Γκόλντ, ο Μουρίνιο είπε: «Συγγνώμη, διάβασα μόλις κάποια θλιβερά νέα για τον Πρίγκιπα Φίλιππο. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στη βασιλική οικογένεια. Για να είμαι ειλικρινής, έχω ένα βαθύ βαθύ σεβασμό για τη βασιλική οικογένεια. Όλα τα συλλυπητήριά μου. Δεν είναι μόνο αυτή η χώρα που μοιράζεται αυτό το συναίσθημα.”

Και η Geri Halliwell, πρώην μέλος του θρυλικου γυναικείου συγκροτήματος “Spice Girls” έγραψε στο Twitter: «Σκέφτομαι την Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα και τη Βασιλική Οικογένεια αυτή τη στιγμή x».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Catherine Zeta-Jones, η οποία είναι από την Ουαλία, δημοσίευσε στο Instagram για να τιμήσει τη μνήμη του πρίγκιπα Φίλιππου.

Ο Ζέτα-Τζόουνς έγραψε: “R.I.P. Ο βασιλιάς σας, πρίγκιπας Φίλιππος, σας ευχαριστώ για την ακλόνητη δέσμευσή σας προς τη βασίλισσα και τη χώρα μας.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Ronan Keating, θυμήθηκε τη συνάντησή του με τον πρίγκιπα Philip, αποκαλώντας την εμπειρία «τιμή».

Ο Keating έγραψε στο Twitter: “Είναι μεγάλη τιμή που σας γνώρισα Κύριε. Ζήσατε μια πλήρη και καλή ζωή. Οι σκέψεις μου είναι με τους ανθρώπους που έχουν μείνει πίσω. Είθε να ξεκουραστείτε με ειρήνη.”

 

Glance Team

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

1 μήνα ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

1 μήνα ago