Celebrity News

The Voice: Αυτός είναι ο νέος κριτής του show και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Η Ariana Grande αναλαμβάνει έναν ολοκαίνουργιο ρόλο: Ως κριτής!

Η 27χρονη τραγουδίστρια του “Positions” αποκάλυψε ότι συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του Αμερικάνικου “The Voice” για την 21η σεζόν.

Η ποπ σταρ αποκάλυψε τα συναρπαστικά νέα στο Instagram, γράφοντας, “Έκπληξη !!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, νιώθω τιμή, ενθουσιασμένη που θα ενταχθώ στην επιτροπή με τους @kellyclarkson @johnlegend @blakeshelton την επόμενη σεζόν ~ Σεζόν 21 του @nbcthevoice. ”

Μαζί με την ανακοίνωσή της, η Ariana μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο, φορώντας ένα anmal print σύνολο και καθήμενη πάνω στις περιστρεφόμενες καρέκλες του “The Voice”.

instagram

Το NBC επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα με δελτίο τύπου. Η Jenny Groom, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Περιγραφικού Περιεχομένου για το NBCUniversal Television and Streaming, δήλωσε: «Ως αναμφισβήτητη δύναμη στην ποπ μουσική, η απαράμιλλη επιτυχία της Ariana στη μουσική βιομηχανία είναι εξαιρετική. Ήμασταν ενθουσιασμένοι που μάθαμε ότι είναι αληθινή fan του «The Voice» και γνωρίζουμε ότι αυτός ο ενθουσιασμός θα προσθέσει στον αντίκτυπό της ως δυναμικό προπονητή. Η Ariana είναι οραματίστρια με πάνω από μια δεκαετία εμπειρία στη μουσική βιομηχανία. Οι απαράμιλλες φωνητικές δεξιότητές της, η δημιουργικότητά της και η μοναδική εμπειρία της σε όλες τις πτυχές της βιομηχανίας θα την κάνουν πολύτιμο προπονητή για την επόμενη γενιά καλλιτεχνών. ”

Η Ariana πρόσθεσε στην κυκλοφορία, “Νιώθω τόσο μεγάλη τιμή και είμαι ενθουσιασμένη που έγινα μέλος της οικογένειας του “The Voice”! Είμαι τεράστια θαυμάστρια του σόου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ανυπομονώ να έρχομαι αντιμέτωπη με τους απίστευτους coaches, να γνωρίσω αυτούς τους νέους καλλιτέχνες και να βοηθήσω να ανεβάσουν την τέχνη τους στο επόμενο επίπεδο. ”

Ο Nick Jonas έστειλε ευχές στην Ariana καθώς ανέλαβε την καρέκλα του, με ένα tweet: «Συγχαρητήρια @ArianaGrande! Θα τα σαρώσεις όλα την επόμενη σεζόν! Καλοσώρισες στην οικογένεια.” Εν τω μεταξύ, ο John Legend έγραψε στο Twitter: «Τόσο ενθουσιασμένος που καλωσορίζαμε την Ariana στην οικογένειά μας !! Ήταν μια πολυάσχολη χρονιά για την Ariana – εκτός από την κυκλοφορία του άλμπουμ της, “Positions”, η σταρ αρραβωνιάστηκε επίσης με τον Dalton Gomez, ανακοινώνοντας τα νέα σε μια γλυκιά ανάρτηση του Instagram με τίτλο “Forever n then some”.

 

Ανδριάνα Παναγιώτου

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

1 μήνα ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

1 μήνα ago