Celebrity News

Θυμάστε τον Τιμολέοντα Διαμαντή, τον νικητή του MasterChef 2018; Δείτε που βρίσκεται και με τι ασχολείται σήμερα!

Θέλετε να δείτε που βρίσκεται και με τι ασχολείται σήμερα ο Τιμολέων Διαμαντής, ο νικητής του MasterChef 2018;

Ο Τιμολέων Διαμαντής ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο MasterChef 2018. Ο μάγειρας που τελικά κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο κύκλο του επιτυχημένου reality του Star συζητήθηκε πολύ και κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από το προσκήνιο και ζει κι εργάζεται μακριά από τη δημοσιότητα. 

Τιμολέων Διαμαντής: Πάμε να μάθουμε όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για τον νικητή του MasterChef 2018

  • Ο Τιμολέων Διαμαντής είναι 32 ετών
  • Κατάγεται από τον Βόλο
  • Είναι απόφοιτος μαγειρικής σχολής
  • Το Instagram του είναι timoleon_diamantis

  • Ο Τιμολέων Διαμαντής μπήκε στο MasterChef με σκοπό να το κερδίσει
  • Δηλώνει «άρρωστος» με την καθαριότητα, ηγετικός και οργανωτικός
  • Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη συλλογή άγριων μανιταριών και βοτάνων, διαβάζει βιβλία μαγειρικής και παίζει με την παρέα του ποδόσφαιρο

Τιμολέων Διαμαντής: Τι δήλωνε όταν συμμετείχε στο MasterChef;

1. Πιστεύω ότι το μεγάλο μου ατού είναι η αφοσίωση, η πειθαρχία και η αγάπη που έχω για τη γαστρονομία.

2. Αυτό που έχω κρατήσει καλά στο μυαλό μου είναι το να μένω πάντα ο εαυτός μου, να μην ξεχάσω από πού ξεκίνησα και να ευγνωμονώ αυτούς που με βοήθησαν.

3. Θεωρώ ότι και τα δύο έχουν σημασία, οπότε θα δώσω σημασία και στην εμφάνιση γιατί τρώμε πρώτα με τα μάτια αλλά και στη γεύση γιατί εκεί είναι η ουσία.

4.Αυτό που με γοητεύει στο να γίνω διάσημος είναι ότι θα μπορέσω να παροτρύνω νέα παιδία να ασχοληθούν με τον κόσμο της γαστρονομίας, θα μπορέσω να αναδείξω τοπικά προϊόντα της περιοχής μου όπως και μικρούς παραγωγούς και τέλος να ξεκινήσω μια «επανάσταση» μέσα στον κόσμο της κουζίνας για να σταματήσει το bullying, η άσχημη συμπεριφορά και η κοροϊδία που δέχονται οι νέοι μάγειρες.

5. Θεωρώ ότι η επιτυχία οφείλεται στη γνώση. Η γνώση είναι δύναμη. Αν δεν έχεις γνώσεις δεν μπορείς να έχεις εξέλιξη στο χώρο της μαγειρικής.

6. Στη ζωή μου βάζω στόχους, γιατί όταν στοχεύεις ζεις και αναπνέεις. Πιστεύω ότι τα όνειρα είναι για αυτούς που κοιμούνται. Αν όμως υπάρχει κάτι που θέλω να πραγματοποιηθεί στο μέλλον είναι να μαγειρέψω δίπλα στο Ferran Adria γιατί του χρωστάμε πολλά σε σχέση με όσα έχει καταφέρει να αλλάξει στη γαστρονομία.

7. Θα ήθελα να μαγειρέψω για το Γιώργο Παπαδάκη, τον δημοσιογράφο. Ο λόγος που θα του μαγείρευα είναι γιατί νομίζω μας «μεγάλωσε» με την πυγμή του και την φωνή του, ακούγοντάς τον κάθε πρωί να μάχεται για όλους τους πολίτες και γιατί είναι η φωνή που άκουγα όταν ξυπνούσα από μικρό παιδί μέχρι τώρα. Θα του μαγείρευα ένα παραδοσιακό σπετζοφάι, μιας και είμαι από το Πήλιο, με φρέσκο ζυμωτό ψωμάκι.

8. Δεν θα παρατούσα για τίποτα και για κανέναν την καριέρα μου. Είμαι στην πιο παραγωγική φάση της ζωής μου, αισθάνομαι πολύ δημιουργικός και αγαπώ υπερβολικά αυτό που μου προσφέρει η μαγειρική.

9. Θα ήθελα να ανοίξω ένα μικρό εστιατόριο χωρητικότητας 20-25 ατόμων με ανοιχτή κουζίνα, με κόνσεπτ στο να αλλάζει καθημερινά το μενού, υλικά από την περιοχή μου και ως βασικότερο συστατικό του όλου θέματος τα βότανα του Πηλίου και οι άπειρες συνταγές που μπορείς να κάνεις με αυτά.

Τιμολέων Διαμαντής: Δείτε που βρίσκεται και με τι ασχολείται σήμερα!

Ο Τιμολέων Διαμαντής έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια και δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση. 

Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο planbemag.gr και στον Θεόδουλο Παπαβασιλείου δήλωσε σχετικά με αυτό: 

Γιατί έχω την αίσθηση ότι μετά τον τίτλο “σε χάσαμε”; Ούτε πολλές συνεντεύξεις και εμφανίσεις, ούτε κάποια εκπομπή όπως ανέμεναν πολλοί…

(γέλια) Περίμενα πώς και πώς να περάσει ο καιρός και να απαντήσω σε αυτό.
Πίστεψε με, δεν χάθηκα, άλλοι φρόντισαν για να χαθώ! Πώς να εμφανιστώ σε εκπομπή, όταν δεν με καλούν; Πώς να δώσω συνέντευξη, όταν δεν μου τη ζητούν; Κι εγώ περίμενα και το ήθελα πολύ να κάνω ή να είμαι σε μία εκπομπή. Ο κόσμος δυσαρεστήθηκε πολύ από όλο αυτό, 9 μήνες μετά και ακόμη μου στέλνει μηνύματα “πότε θα σε δούμε”! Κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Δεν είναι φυσιολογικό, με την επιτυχία που κάναμε, να μην με είδε κάποιος και να μου κάνει κάποια πρόταση…

Γιατί πιστεύεις ότι έγινε αυτό; Γνωρίζεις κάτι, απλά υποθέτεις…;

Να πω την αλήθεια, πιστεύω πως έγινε επειδή έχω αρκετή δυναμική στο νεανικό κοινό, που είναι οι μελλοντικοί καταναλωτές. Σε κάποιους αυτό δεν θα άρεσε, κι έτσι έμεινα εκτός της “πίτας”. Σίγουρα όλα είναι υποθέσεις, αλλά έχασα και κάποιες δουλειές μέσα σε ένα απόγευμα από συγκεκριμένα άτομα, οπότε υπάρχουν και κάποια δεδομένα που ξέρω. Όλα καλά όμως, προχωράμε!

Θεωρείς ότι έκανες καλή διαχείριση της νίκης και της αναγνωρισιμότητας που σου πρόσφερε το παιχνίδι ή θα μπορούσες και καλύτερα;

Πάντα υπάρχει το καλύτερο, εννοείται. Θεωρώ πως ναι, γιατί θα μπορούσα να είχα καταστραφεί μέσα σε ένα βράδυ. Με πλησίασε πολύς κόσμος, ελάχιστοι θέλανε πραγματικά να με βοηθήσουν. Η αλήθεια είναι πως περίμενα υπερβολικά πολύ για μια πρόταση από κάποια εκπομπή, που δεν ήρθε ποτέ, και δυστυχώς δεν μπήκα σε κάποια κουζίνα να δουλέψω. Βέβαια, όλα γίνονται για κάποιο λόγο, και τον λόγο τον ξέρει μόνο ο Θεός.

Στην προσπάθειά σου να μην “καείς”, να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να κάνεις πιο στοχευμένα βήματα, απέρριψες και καλές προτάσεις που ίσως μετάνιωσες εκ των υστέρων;

Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα, γιατί στο τέλος καταλαβαίνεις ότι όλες οι επιλογές σου είναι σαν κομμάτια από παζλ που απλά κάποιες φορές αργείς να τα βρεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προτάσεις, δεν είχα καλές προτάσεις. Πολλοί στην αρχή με θέλανε τζάμπα… “Ξεπλένης” δεν γίνομαι για κανέναν!

Τιμολέων Διαμαντής: Το επιτυχημένο κανάλι του στο YouTube

Ο Τιμολέων Διαμαντής μπορεί να μην συμμετέχει σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, ωστόσο διαθέτει το δικό του πολύ επιτυχημένο κανάλι μαγειρικής στο YouTube όπου ανεβάζει τις συνταγές του. 

Ο σεφ ζει στην πατρίδα του, τον Βόλο, ταξιδεύει συχνά και δεν έχει αφήσει λεπτό τη μαγειρική. 

 

Διαβάστε επίσης: Θυμάστε την Ελευθερία Καρναβά, το Golden Pass του GNTM 2; Δείτε πως είναι σήμερα το μοντέλο και θα εκπλαγείτε!

Διαβάστε επίσης: Θυμάστε την Άννα Λορένη από το Power Of Love; Δείτε πόσο έχει αλλάξει και δεν θα πιστεύετε με τι ασχολείται σήμερα!

Αθανασία Βογιάρη

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

4 εβδομάδες ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

4 εβδομάδες ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

1 μήνα ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

1 μήνα ago