Videos

Αποστόλης Τότσικας: H σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη, οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να γίνουν γονείς και για τα δύο παιδιά τους

Στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, “Night Out” βρέθηκε καλεσμένος ο Αποστόλης Τότσικας το βράδυ της Τετάρτης 30/11.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να γίνουν γονείς και για τα δύο παιδιά τους.

«Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν υπήρχε η Ρούλα σε αυτή, αλλά σίγουρα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή από πολύ μικρή έξω από το σπίτι, οπότε μάθαινε μέσα από τη ζωή. Εγώ ήμουν σε ένα πιο safe περιβάλλον και ήρθε και μου είπε ότι η ζωή είναι έτσι, την αλήθεια, δεν λουφάρουμε εδώ πέρα. Ήταν σωτήρας στη ζωή μου. Με τράβηξε τελευταία στιγμή. Ο τρόπου που αντιμετωπίζει τη ζωή και τους ανθρώπους, αυτή η κατανόηση, η ενσυναίσθηση, που είναι πολύ σπάνια. Μου έμαθε να σκέφτομαι πριν πράξω.

Το να στηρίξω τη γυναίκα μου δεν ήταν τίποτα για εμένα, ήταν κάτι πάρα πολύ φυσικό έτσι και αλλιώς. Από εκεί και πέρα, το τι τραβάει μια γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά, όχι δεν μπορούμε, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Πρώτον δεν έχουμε ούτε στο μισό τη δύναμη μιας γυναίκας απέναντι σε αυτό το θέμα.

Μας ένωσε περισσότερο σαν ζευγάρι, είναι λογικό, όταν βλέπεις αυτά τα δύο θαύματα που γεννήθηκαν, βλέπεις την πραγματική δύναμη της γυναίκας. Αγαπώ τα παιδιά μου, αγαπάω την οικογένειά μου, είμαι εκεί. Θα έκανα, τα πάντα, θα έφτανα παντού για την οικογένειά μου.

Στη γέννηση των παιδιών δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Η γυναίκα μπορεί να το διανοηθεί γιατί είναι κάτι το οποίο το περνάει και περνάει πολλά στάδια και πριν και μετά. Καλό είναι οι άντρες να καθόμαστε στην άκρη, να μαθαίνουμε και να έχουμε κατανόηση στη γυναίκα και πόσο μάλλον τη γυναίκα που φέρνει στον κόσμο τα παιδιά σου.

Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα στη σχέση μας και κρίση και πάντα θα υπάρχει, είναι υγιές. Πάνω στην κρίση φαίνεται αν είναι ο ένας για τον άλλο, γιατί αν στην κρίση πεις έφυγα εκεί δείχνει ότι δεν άξιζε όλο αυτό. Είμαστε πολύ δεμένοι, τσακωνόμαστε κάθε μέρα αλλά δεν έχει να κάνει αυτό», είπε ο Αποστόλης Τότσικας.

Δείτε ακόμα: Αποστόλης Τότσικας: Η πρώτη φωτογραφία του ως Σωκράτης στη “Γη Της Ελιάς” και η ημερομηνία που μπαίνει στη σειρά

Δείτε ακόμα: Αποστόλης Τότσικας: Φωτογραφίζεται με τον αδερφό του-Aπίστευτη η ομοιότητά τους!

Δείτε το βίντεο.

Ανδριάνα Παναγιώτου

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

2 μήνες ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

2 μήνες ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago