Videos

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το Instagram, η απώλεια των γονιών του, το βιογραφικό και η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

Θέλετε να μάθετε για το Instagram, την απώλεια των γονιών του, το βιογραφικό και τη συνεργασία του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ελένη Μενεγάκη;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι έμπειρος δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, με πολλή αγάπη για το αντικείμενό του. Πρόσφατα, ανακοινώθηκε πως, μετά από 6 χρόνια, αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 και εντάσσεται στο δυναμικό του MEGA και συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Πάμε, όμως, να μάθουμε, όσα δε γνωρίζαμε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο:

  • Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 9 Φεβρουαρίου 1980
  • Είναι 41 ετών
  • Ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου με ωροσκόπο Σκορπιό
  • Έχει ύψος 1,83 μ.
  • Το Instagram του είναι d_ougarezos, ενώ είναι πολύ ενεργός και στο twitter
  • Κατάγεται από την Κάλυμνο και το Καστελόριζο άλλα μεγάλωσε στο Νέο Φάληρο
  • Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακό στην Πολιτική Επικοινωνία στο LSE του Λονδίνου

  • Μετά το πέρας των σπουδών του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων και υπήρξε μέλος του team επικοινωνίας του Σάκη Ρουβά κατά την περίοδο 2006-2007, ενώ συνεργάστηκε και με άλλες εταιρίες
  • Το 2006 ξεκινά να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο MAD RADIO 106,2. Εκεί επιμελείται και παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή The Mappes Show μαζί με τον αδελφικό του φίλο, Σταμάτη Μητούση. Αργότερα η εκπομπή πήρε μεταγραφή στον σταθμό “Rythmos 949”
  • Το 2007 πέρασε από δοκιμαστικό για τη θέση παρουσιαστή στο MAD TV όπου παρουσίασε διάφορες εκπομπές ως και το 2011

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μούτσος: Η ηλικία, ο γάμος, το MEGA, το βιογραφικό και η πιο έντονη στιγμή στη ζωή του

  • Το καλοκαίρι του 2009 μετά την απόφαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του MEGA “Όμορφος Κόσμος το Πρωί”, επιλέχτηκε από τους ιθύνοντες του σταθμού για την παρουσίαση της εκπομπής, μαζί με τους: Νίκο Παπαδάκη, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Αραμπατζή
  • Τις σεζόν 2010-2013 υπήρξε συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του MEGA, “Πρωινό mou”
  • Το 2012 παρουσίασε τον επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι “Minute to win it” στο ίδιο κανάλι
  • Τη σεζόν 2013-2014 υπήρξε συμπαρουσιαστής του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή “Πρωινό mou”, ενώ παρουσίασε και το τηλεπαιχνίδι “Smart Face” και αλλά και το μουσικό show “Just the 2 Of Us” μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια

  • Την επόμενη σεζόν υπήρξε συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή στην πρωινή εκπομπή “MEGA με Μία” ξεχωρίζοντας για τις ιδιαίτερες συνεντεύξεις του στη στήλη “Ouga Challenge”
  • Τη σεζόν 2015-2016 παρουσίασε την απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή του ANT1 “Spata Live” με την Μαίρη Συνατσάκη
  • Τον Φεβρουάριο του 2016 η εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της νωρίτερα, με το κανάλι να κάνει λόγο για χαμηλά νούμερα τηλεθέασης
  • Ακολουθούν συνεργασίες με τις εκπομπές “Σου Κου”, “Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα” και “Το Πρωινό”

  • Έχει διδάξει στο τμήμα δημοσιογραφίας του ANT1MediaLab
  • Από το 2014 μέχρι το 2019 διατηρούσε σχέση με την δημοσιογράφο και τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς, ενώ παλαιότερα ήταν ζευγάρι με τη Νάντια Μπουλέ

Διαβάστε ακόμη: Το συγκινητικό βίντεο από τα παρασκήνια του “Πρωινού”: Ουγγαρέζος σε Σκορδά – “Σου είχα πει ότι θα φύγω, όταν…”

Η απώλεια των γονιών του που τον σημάδεψε

Στις 19 Οκτωβρίου 2019, ξημερώματα Σαββάτου, «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Μάλιστα, 10 μήνες πριν, είχε χάσει και τον αγαπημένο του πατέρα. «Ήταν η πρώτη απώλεια που αντιμετώπισα στη ζωή μου. Δεν έχω βιώσει άλλη και δεν ήξερα πως είναι. Όλο αυτό με «μαύρισε». Με το πέρας του χρόνου, όταν θα ηρεμήσω, θα κάτσω και θα το αναλύσω, θα το αφήσω να με οδηγήσει μόνο του» είχε δηλώσει για τον θάνατό του, ο παρουσιαστής.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2night Show”, δήλωσε:

«Δεν με επηρέαζαν οι γονείς μου στη δουλειά, αλλά ήταν η Αχίλλειος πτέρνα μου το να στεναχωριούνται. Μπορούσα να σταματήσω επειδή θα στενοχωριόνταν οι γονείς. Εγώ γενικά προχωράω στη ζωή μου και δεν κρατάω κακίες.

Είναι μία περίπτωση που στεναχώρησε τους γονείς μου και αυτή δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Δεν σημαίνει ότι θα εκδικηθώ, αλλά αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Κι “έφυγαν” με αυτή τη στεναχώρια. Ήταν κάτι που συνέβη μπροστά τους, στην τηλεόραση εννοώ. Ήμουν και εγώ στενοχωρημένος. Ήταν πρόσφατο. Δεν ήμασταν οικογένεια του να λέμε και να κάνουμε. Δεν ήμασταν της αγκαλιάς.

Δεν τα καταφέρνω, δεν είμαι μάγκας, δεν είμαι δυνατός, είμαι κοτάρα. Δεν αντιμετωπίζω τον χαμό των γονιών μου. Έχω κλειστεί στην ασφάλεια της δουλειάς γιατί νιώθω οικεία, ξεχνιέμαι. Δεν έχω καν θυμηθεί τα περιστατικά, δεν έχω ανοίξει φωτογραφικά άλμπουμ.

Στο τέλος τους τα είπα. Της τα είπα κυρίως, αλλά ήταν αργά. Είπα στη μητέρα μου αυτά που ήθελα να της πω, αλλά ήταν αργά. Δεν μπορούσε να αντιδράσει, τα άκουσε όμως. Το ξέρω ότι τα άκουσε»

O δεσμός με την Ιλένια Ουίλιαμς

Οι δυο τους, ήταν χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Μετά το τέλος της σχέσης τους, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε δηλώσει πως δεν διατηρούν επαφές.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει πει πως: “Δεν έχουμε μαλώσει. Πάντα θα την αγαπώ και θα την έχω στην καρδιά μου. Επαφές όμως δεν έχουμε… Δε μου άφησε πικρία ο χωρισμός, ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω. Όταν κάτι δεν προχωράει πρέπει να σταματάει. Δεν μετανιώνω για κάτι”.

“Την εκτιμώ πάρα πολύ. Αλλά ακριβώς επειδή την έχω πολύ ψηλά την Ιλένια στο μυαλό μου και την καρδιά μου, έχω επιλέξει να μη μιλάμε”

Πλέον, οι δυο τους επικοινωνούν και έχουν άριστες σχέσεις. Μάλιστα, η όμορφη τραγουδίστρια δημοσιεύει συχνά στο Instagram φωτογραφίες με το σκυλάκι του παρουσιαστή, τον Κούπερ, που είχαν πάρει μαζί, λίγα χρόνια πριν.

Ανδριάνα Παναγιώτου

Share
Tags: The Mappes Showδημητρης ΟυγγαρέζοςΔημήτρης Ουγγαρέζος instagramΔημήτρης Ουγγαρέζος megaΔημήτρης Ουγγαρέζος twitterΔημήτρης Ουγγαρέζος αδέρφιαΔημήτρης Ουγγαρέζος ΑΝΤ1Δημήτρης Ουγγαρέζος βιογραφικόΔημήτρης Ουγγαρέζος γονείςΔημήτρης Ουγγαρέζος γονείς θάνατοςΔημήτρης Ουγγαρέζος εκπομπέςΔημήτρης Ουγγαρέζος εκπομπήΔημήτρης Ουγγαρέζος Ελένη ΜενεγάκηΔημήτρης Ουγγαρέζος Ελένη Μενεγάκη megaΔημήτρης Ουγγαρέζος ζώδιοΔημήτρης Ουγγαρέζος ηλικίαΔημήτρης Ουγγαρέζος Ιλένια ΟυίλιαμςΔημήτρης Ουγγαρέζος καταγωγήΔημήτρης Ουγγαρέζος Κατερίνα ΚαινούργιουΔημήτρης Ουγγαρέζος μητέραΔημήτρης Ουγγαρέζος Νάντια ΜπουλέΔημήτρης Ουγγαρέζος πατέραςΔημήτρης Ουγγαρέζος ραδιόφωνοΔημήτρης Ουγγαρέζος σπουδέςΔημήτρης Ουγγαρέζος σχέσηΔημήτρης Ουγγαρέζος τηλεόρασηΔημήτρης Ουγγαρέζος υγείαΔημήτρης Ουγγαρέζος ύψοςΔημήτρης Ουγγαρέζος χωρισμός

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

4 εβδομάδες ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

4 εβδομάδες ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

1 μήνα ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

1 μήνα ago