Videos

Έξαλλος ο Βαγγέλης Περρής: “Μιλάει για τη σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου που δεν του έχει δώσει το περιθώριο να τοποθετηθεί για εκείνον”

Ο Παντελής Καναράκης πραγματοποίησε μια φωτογράφιση ως Ιησούς Χριστός για το εξώφυλλο του περιοδικού “Κοίτα”.

Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων και συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια από το κοινό και μερικά τηλεοπτικά πρόσωπα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος, σε δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, είπε την άποψή του για το θέμα και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους συντελεστές της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Το πρόβλημά της εκκλησίας και αυτών των θρησκόληπτων δεν είναι ότι φοράει ο συγκεκριμένος κύριος, που είναι απόλυτα σεβαστό πρόσωπο, κοσμήματα με τη μορφή του Χριστού. Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν είναι ένα αντρικό πρότυπο που τους αρέσει, βγαίνει ένα αντρικό πρότυπο που δεν το εγκρίνουν. Αν το φορούσε κάποιος άλλος, που για τα δικά τους δεδομένα και τα δικά τους πρότυπα ήταν το αρσενικό όπως το είχαν στο μυαλό τους, δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημά τους είναι ομοφοβικό, γιατί είναι ένα αντρικό πρότυπο που δείχνει να έχει αγκαλιάσει τη θηλυκή του υπόσταση σε ένα βαθμό. Αυτή είναι η γνώμη η δικιά μου. Για μένα, η ομοφοβία και το να επιτιθέμεθα ενάντια στις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων ή στο τι φανταζόμαστε, γιατί ο άνθρωπος δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, αυτό και αν είναι το απόλυτο #metoo. Η ομοφοβία είναι εναντίον των γυναικών».

Τότε, τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής και σχολίασε: «Μπαίνει ένα παράγοντας που δεν έχει μπει από κανέναν και τον βάζει μόνος του ο κ. Κονδυλάτος, προσδιορίζοντας τις επιλογές του μοντέλου που δεν έχει τεθεί από τον ίδιο. Δεν μπορείς να υπερασπίζεσαι μια υπόθεση και να κάνεις outing για ανθρώπους που δεν σου έχουν δώσει το δικαίωμα. Αυτό ακριβώς κάνει αυτή τη στιγμή ο κ. Κονδυλάτος, μιλάει για τη σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου που δεν του έχει δώσει το περιθώριο να τοποθετηθεί για εκείνον. Αναλαμβάνει να κάνει outing για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν του έχει δώσει το περιθώριο ότι εσύ θα μιλήσεις για μένα, για τη σεξουαλικότητά μου ή για οτιδήποτε άλλο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Περρής: Η ηλικία, το βιογραφικό, τα παιδιά και η σπάνια φωτογραφία όταν ήταν 23 ετών, με μακριά μαλλιά – Άλλος άνθρωπος!

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Περρής: Πώς σχολίασε τις δηλώσεις Καπουτζίδη; “Απευθύνεται στον Νίκο Μουτσινά…”

Ανδριάνα Παναγιώτου

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago