Videos

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Δε φαντάζεστε πόσα κιλά έχασε στη “Φάρμα”

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 το μεσημέρι της Παρασκευής και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα

Μάλιστα, ο ηθοποιός εμφανίστηκε πολύ διαφορετικός, καθώς είχε βάψει τα μαλλιά του μπλε για τις ανάγκες παραστάσεις, ενώ όπως δήλωσε έχει απαλλαγεί από 15 ολόκληρα κιλά. 

«Έχασα 15 κιλά. Είμαι 56 χρονών. 15 Αυγούστου θα κλείσω τα 56, αλλά νιώθω 15. Το μπλε μαλλί έγινε για να προωθήσουμε τη δουλειά του κουμπάρου μου στα Χανιά. Μόλις τελειώσει η δουλειά, θα τα κόψω γουλί. Δε χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα. Έχω εγκατασταθεί στα Χανιά και θα μείνω για έξι μήνες και θα ασχοληθώ με τον τουρισμό. Είμαι δάσκαλος σκι, ξεκίνησα μια επιχείρηση σκι. Μόνιμα δεν μπορώ να μείνω γιατί έχω και εδώ υποχρεώσεις», δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

“Στην καραντίνα πήγαινα και έβαφα σπίτια”

«Μέχρι 20 χρονών ήμουν αθλητής, υπηρέτησα στις καταδρομές. Πέρυσι έκλεισα 40 χρόνια στη νύχτα. 37 χρόνια είχα μαγαζιά. Δεν μπορώ να είμαι σε μια δουλειά, φροντίζω να τις αλλάζω. Στην καραντίνα πήγαινα και έβαφα σπίτια. Ήμουν και μαραγκός, έπαιρνα 70 ευρώ μεροκάματο. Θα ντρεπόμουν να δουλέψω και δε θα ντρεπόμουν να ζητήσω δανεικά;», εξομολογήθηκε στη συνέχεια για τις δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του.

«Τα μεγαλύτερα κέρδη μου τα προσέφερε η νύχτα, αλλά όπως έρχονται τα λεφτά έτσι φεύγουν. Αν ξέρεις να φέρεσαι τη νύχτα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Είναι καθαρά θέμα συμπεριφοράς. Αν είσαι ευγενής και ξέρεις ποιος έχεις απέναντί σου και ξέρεις πώς να τους φερθείς, δεν σε πειράζουν ποτέ. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από τη νύχτα. Στη νυχτερινή εργασία έχω πολύ καλούς ανθρώπους, έντιμους, καθαρούς… Στη μέρα εγώ έχω συναντήσει πολύ χειρότερους ανθρώπους από τη νύχτα».

“Είμαι και παππούς”

«Έχω τρία παιδιά. Η κόρη μου είναι 30, ο γιος μου 25 και ο τελευταίος έκλεισε χθες τα 18. Η κόρη μου μού έχει κάνει ένα καταπληκτικό εγγόνι 13 μηνών. Είμαι και παππούς. Η κόρη μου έφτιαξε ένα e-shop με ρούχα και αξεσουάρ. Ο δεύτερος γιος μου σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και ο τρίτος είναι στη Μύκονο και κάνει μαθήματα σκι», δήλωσε ακόμα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Μαίρη Καράμπελα

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago