Videos

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του μετά τη “Φάρμα”

Στην εκπομπή “The tonight show” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο ηθοποιός, φανερά αλλαγμένος μετά την αποχώρησή του από τη “Φάρμα” στην οποία είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε για όλους και για όλα.

Με το ιδιαίτερο μπλε χρώμα στα μαλλιά του, ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη Φάρμα, τον λόγο που έκανε την αλλαγή στην εμφάνισή του αλλά και για την αγαπημένη του.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στη Φάρμα ανέφερε: «Είμαι μάστορας και τεχνίτης. Αυτό αποκτήθηκε με αίμα και εμπειρία, φτιάχνοντας τα μαγαζιά μου. Παρατηρούσα πάντα τους μάστορες να δω πώς το κάνουν και πάντα ήθελα να έχω τον πρώτο λόγο. Αυτό έμεινε προίκα και περιουσία για την υπόλοιπη ζωή μου.

Έκανα ό,τι μπορούσα για να διατηρήσω τις ισορροπίες στη “Φάρμα”. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 και όσους με επέλεξαν. Μπήκα με πολύ μεγάλη χαρά, γιατί ήταν και η εποχή κατάλληλη, αφού δεν κάναμε τίποτα, πέρασα δύσκολα αλλά και ωραία, είμαι ευγνώμων. Νομίζω ότι κάτι έκανα και κατάφερα να προσθέσω ένα λιθαράκι αξιοπρέπειας στο οικοδόμημα της Φάρμας. Δεν είχα στρατηγική, είχα μια πολιτική απέναντι στους ανθρώπους, δεν ήθελα να έχω εκρήξεις και κακές συμπεριφορές, το πολέμησα μέσα μου. Το είδα σαν δουλειά».

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και γιατί έκανε την αλλγή αυτή στα μαλλιά του: «Έβαψα τα μαλλιά μου μπλε γιατί θα κάνω μια διαφημιστική καμπάνια για το μαγαζί με water sports που ετοιμάζω με τον κουμπάρο μου στα Χανιά. Θα συνεργαστώ άλλη μια φορά με τον κουμπάρο μου. Είμαι δάσκαλος σκι από το 1995. Έχουμε αγοράσει κάποια σκάφη, τα οποία κάνουν ημερήσιες εκδρομές και έχουμε και τα θαλάσσια σπορ Για έξι μήνες κάθε χρόνο θα είμαι εκεί».

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε με πολύ όμορφα λόγια και για τον γιο του και για την αγαπημένη του Κατερίνα: “Η αγαπημένη μου Κατερίνα Καλκανά, η οποία όμως με συγκινεί γιατί αντιλαμβάνεται την ανάγκη μου ότι εγώ μεγάλωσα τα παιδιά μου, έχω τελειώσει, έχω βέβαια, έχουμε και μία υπέροχη κόρη της Κατερίνας, τη Σίλια που είναι έφηβη και ελπίζω ότι σε λίγα χρόνια θα μπορέσει και η Κατερίνα να έρθει κοντά μου. Τώρα θα πηγαινοέρχεται και την ευγνωμονώ για αυτό, για τη συμπαράσταση.” είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

 

 

Μαρία Αρβανίτη

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

2 μήνες ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

2 μήνες ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

2 μήνες ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

2 μήνες ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago