Videos

Νέα καταγγελία για διάσημο ηθοποιό-σκηνοθέτη: “Αντιδρούσα έντονα αλλά αυτό φαίνεται πως τον εξίταρε ακόμα περισσότερο”

Μία ακόμα καταγγελία για παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης. Όπως υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας όσο παρουσίαζε το θέμα, η γυναίκα που κάνει την καταγγελία είναι γνωστή ηθοποιός, σύζυγος και μητέρα. 

«Πριν από περίπου 15 χρόνια ο κύριος… με κάλεσε για να συνεργαστούμε στο θέατρο, που πρωταγωνιστούσε και σκηνοθετούσε την παράσταση. Στην αρχή το κλίμα ήταν πολύ καλό, ήταν ευγενικός απέναντί μου, χωρίς να μου δώσει κανένα δικαίωμα ανησυχίας. Θεώρησα πως ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου αυτή η δουλειά. Ενώ είχαμε ξεκινήσει πρόβες, η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει. Επεδίωκε να μένουμε μόνοι, να με αγγίζει χωρίς λόγο σε πρόσωπο και σώμα και να με ρωτάει πολύ πιεστικά πότε θα βρεθούμε εκτός δουλειάς κάνοντάς μου κοπλιμέντα για την εμφάνισή μου», εξομολογήθηκε στην εκπομπή η ηθοποιός.

“Είχε μάθει τη διεύθυνση του σπιτιού μου, με παρακολουθούσε κι εμφανιζόταν στα ξαφνικά”

«Προσπαθούσα να τον αποφεύγω ευγενικά, χρειαζόμουν τον ρόλο, ήμουν στα πρώτα μου βήματα και δεν μπορούσα να αφήνω εύκολα δουλειές. Η κατάσταση άρχισε να γίνεται αφόρητη, είχε μάθει τη διεύθυνση του σπιτιού μου, με παρακολουθούσε κι εμφανιζόταν στα ξαφνικά τρομάζοντάς με. Αντιδρούσα έντονα αλλά αυτό φαίνεται πως τον εξίταρε ακόμα περισσότερο και συνέχιζε την ίδια και χειρότερη συμπεριφορά. Έτρεμα κάθε λεπτό ότι θα εμφανιστεί μπροστά μου και ζούμε με τον φόβο. Τον είχα ικανό για όλα», πρόσθεσε.

«Μιλούσα συνέχεια για τον τότε σύντροφό μου και τόνιζα πόσο ερωτευμένη είμαι. Μία μέρα με ρώτησε αν έχω πάρει οριστική απόφαση να μην είμαι μαζί του. Απάντησα θετικά και την επόμενη ημέρα μου ανακοινώθηκε από το θέατρο ότι δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας χωρίς καμία άλλη εξήγηση. Στη συνέχεια, όλως τυχαίως, ακυρώθηκε και μία τηλεοπτική δουλειά που είχα κλείσει. Έκτοτε, δεν τον ξαναείδα ποτέ», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Είμαι δίπλα στις γυναίκες που βγαίνουν και μιλούν. Αναγνώρισα σε πολλά σημεία των ιστοριών τους, δικά μου άσχημα βιώματα μαζί του. Θα ήθελα πολύ να είχα τη δύναμη να μιλήσω κι εγώ, αλλά δεν θέλω να βάλω την οικογένειά μου, που γνωρίζει ελάχιστα για όλα αυτά, σε διαδικασία τόσο έντονης δημοσιότητας», κατέληξε.

 

Μαίρη Καράμπελα

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

1 μήνα ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

1 μήνα ago