Videos

Νίκος Κουρής: “Έχασα ανθρώπους, σχέσεις και φίλους λόγω του διαβήτη”

Ο Νίκος Κουρής, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων ο γοητευτικός ηθοποιός, που φέτος τον απολαμβάνουμε στον ρόλο του Ζάχου Λυκογιάννη, στην επιτυχημένη σειρα του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, μίλησε για τη ζωή με τον διαβήτη και τους ανθρώπους που έφυγαν από δίπλα του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν είμαστε όλοι για όλους, αλλά πιανόμαστε ή πιάνουμε αυτούς για τους οποίους είμαστε φτιαγμένοι. Ήμουν πολύ παιδευτικός στο παρελθόν και με τους άλλους και κυρίως με μένα, αλλά πλέον άλλαξε η σχέση μου με τη ζωή και την καθημερινότητα. Πλέον έχω όρεξη να ζήσω, που παλιά δεν την είχα, λόγω των δυσκολιών του διαβήτη και του χαρακτήρα μου.

Ο διαβήτης είναι κυρίως θέμα ψυχολογίας γιατί το πρακτικό κομμάτι το έχω λύσει εδώ και χρονιά και το παλεύω σωστά, ινσουλίνη, διατροφή και ενέργεια. Η ζωή του διαβητικού είναι δύσκολη και υπάρχουν άνθρωποι που δεν το λένε ότι είναι διαβητικοί, όπως έκανα και εγώ για πολλά χρονιά. Δεν το έλεγα γιατί το έφερα ως μεγάλο βάρος μέσα μου, νόμιζα ότι θα θεωρήσουν πως δεν είμαι ικανός για κάποια πράγματα, φοβόμουν. Ο διαβήτης είναι μια έλλειψη που πολλές φορές σε καθιστά ανίκανο να είσαι κύριος του εαυτού σου.

Κάνω πενταπλάσιο κόπο από έναν άνθρωπο που δεν έχει διαβήτη και πρέπει να υπολογίσω τα πάντα και την ενέργεια μου. Το να είσαι ηθοποιός και διαβητικός είναι πολύ απαιτητικό και είμαι υπερήφανος που τα έχω καταφέρει και είμαι και πολύ δυνατός πια. Κάθε μέρα είναι μια άλλη ρύθμιση, άλλος υπολογισμός, αλλά φαγητά, άλλες δόσεις… κάθε μέρα η ζωή μου είναι εάν κουίζ. Έχασα ανθρώπους, σχέσεις και φίλους λόγω του διαβήτη μου, και εκείνοι δεν άντεξαν αλλά και εγώ είχα αποκλείσει τον εαυτό μου από ενοχές. Η σύντροφός μου, Έλενα, εάν ακούσει το ρήμα “βασανίστηκε”, θα πει επ’ ουδενί, αλλά εγώ ξέρω πόσο δύσκολο είναι να είσαι με έναν διαβητικό. Νιώθω ότι η Έλενα αγαπάει κομμάτια της προσωπικότητάς μου, αλλά υπάρχουν και κομμάτια απλά ανυπόφορα ακόμη και για μένα τον ίδιο».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής.

Μαρία Αρβανίτη

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

2 μήνες ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago