Videos

Πάτρα Γιώργος Καλλιακμάνης: “Αν αποδειχτεί ότι ο πρώτος και ο δεύτερος θάνατος είναι εγκληματικές ενέργειες η…”

Ο Πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Ρίτσα Μπιζόγλη για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Ο έμπειρος αστυνομικός αναφέρθηκε στα ευρήματα στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας και υπογράμμισε ότι οι συνθήκες θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας, ενδέχεται να αποδυναμώσουν πλήρως την υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

“Ή μέσω του τάμπλετ ή μέσω του τηλεφώνου, μέσω του iCloud φάνηκε στο τάμπλετ (σ.σ. η κεταμίνη), αυτό θα το δούμε. Οι διαρροές και οι πληροφορίες είναι από τους δημοσιογράφους, δεν έχουμε σαφή εικόνα”, είπε αρχικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης, προσθέτοντας: “Θα περιμένουμε να δούμε και τι άλλο μπορούν να πουν συσκευές, γιατί και τα τηλέφωνα και οι άλλες ηλεκτρονικές συσκευές μπορεί να μιλήσουν και παραπάνω. Να δούμε και άλλα πράγματα εκτός από αυτό”.

Θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα για να έρθουν στο φως οι νέες αποκαλύψεις;

“Είναι ανάλογα τα δεδομένα, είναι ανάλογα τι φορτίο έχουν αυτές οι συσκευές, τι κλήσεις. Γίνεται λεπτομερής έλεγχος στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών. Αυτή η διαδικασία έχει μία διαδρομή, έχει ένα χρονικό ορίζοντα αλλά δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ακριβώς. Αυτό το ξέρουν οι επιστήμονες εκεί που κοιτάνε τις συγκεκριμένες συσκευές. Το ζήτημα είναι να δούμε πέρα από το θάνατό της Τζωρτζίνας, να δούμε τι έγινε με τον πρώτο και τον δεύτερο θάνατο. Έχουν αναλάβει πλέον δύο ιατροδικαστές να φτιάξουν ένα πόρισμα και να δούμε ποιος είναι ο μηχανισμός ανάπτυξης για την πρώτη και τη δεύτερη περίπτωση. Είναι σημαντικό στοιχείο που σίγουρα θα ενδυναμώσει τα αποδεικτικά μέσα όσο αφορά και για το θάνατο του τρίτου παιδιού. Δηλαδή αν αποδειχτεί ότι ο πρώτος και ο δεύτερος θάνατος είναι εγκληματικές ενέργειες, καταλαβαίνετε ότι η υποστηρικτική γραμμή της κατηγορούμενης ότι μπορεί να έγινε λάθος ιατρικό, αποδυναμώνεται”, αποκάλυψε στη συνέχεια.

“”Να δούμε όταν θα πάει στον ανακριτή ποια θα είναι συνολικά τα στοιχεία από τις συσκευές”

“Να δούμε όταν θα πάει στον ανακριτή ποια θα είναι συνολικά τα στοιχεία από τις συσκευές,  γιατί μπορεί να υπάρχει και κάτι άλλο. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα στοιχεία, μπορεί να υπάρχουν κινητά τηλέφωνα, να φαίνεται ακριβώς η διαδρομή πώς βρέθηκε αυτή η ουσία”, πρόσθεσε ακόμα.

Τέλος ο Γιώργος Καλλιακμάνης δήλωσε ότι για να γίνονται όλες οι έρευνες χρειάζεται χρόνος.

“Έχουμε ακόμα χρόνο στις έρευνες, γιατί για να βγουν τα πορίσματα των ιατροδικαστών που έχουν οριστεί από την εισαγγελέα, θέλει ένα χρονικό διάστημα μεγάλο θεωρώ, γιατί ίσως να γίνουν κι άλλες τοξικολογικές και άλλες ιστολογικές πέρα από τις κασέτες που έχουν ήδη. Αυτό έχει να κάνει με την έρευνα στα εργαστήρια και πόσο διάστημα θα χρειαστεί για να περατωθεί αυτή η έρευνα από τους ιατροδικαστές”, είπε.

Δείτε παραπάνω όλες τις δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Δείτε ακόμα: Γιώργος Καλλιακμάνης: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό και η οικογένεια του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών

Δείτε ακόμα: Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης: Η Ρούλα, η κεταμίνη, οι θάνατοι και η σπιτονοικοκυρά! “Γιατί να σκοτώσεις από τη στιγμή που…”

Δείτε ακόμα: Σωκράτης Τσαντίρης: Η καταγωγή, ο θάνατος που τον σημάδεψε και η συγκίνηση του ιατροδικαστή για την υπόθεση της Πάτρας

Μαίρη Καράμπελα

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago