Videos

Survivor Άρης Σοϊλέδης: “Η Ναυσικά είναι μία κυρία με “Κ” κεφαλαίο!”

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το βράδυ του Σαββάτου 2/4. Οι δύο ομάδες ανασυγκροτήθηκαν και μετά την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή οι ισορροπίες έχουν αλλάξει φανερά. 

Στο “στρατόπεδο” των Μπλε, ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού και τάχθηκε, φυσικά, υπέρ της τοποθέτησης της φίλης του Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Με τα λεγόμενά του ο ποδοσφαιριστής έστρεψε τα “βέλη” του προς τον Σπύρο Μαρτίκα και δεν “μάσησε” τα λόγια του. 

“Ένα συμβούλιο γεμάτο εντάσεις, γεμάτο απόψεις… Δεν είναι τυχαίο που σηκωθήκαμε όλοι στον λόγo της Ναυσικάς και χειροκροτήσαμε αυτή τη γυναίκα. Είναι μία κυρία με “Κ” κεφαλαίο, ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό της. Η Ναυσικά πιάστηκε από αυτό που είπε ο Σπύρος για τη διαφορά ηλικίας γιατί σεξιστικό σχόλιο δεν είναι μόνο να πεις κάτι για τη σεξουαλική ζωή κάποιου, σεξιστικό σχόλιο είναι ακόμα και για τη διαφορά ηλικίας, είναι ακόμη και για τη διαφορά φύλου. Γιατί ο Σπύρος να το πει αυτό το πράγμα;

Η Ναυσικά και 45 χρονών να ήτανε, όπως είναι ο Σπύρος, γιατί να μην έχει θέση στο παιχνίδι; Δεν το καταλαβαίνω! Δεν εξυπηρετεί κανένα συμφέρον. Το μόνο που θέλει πρέπει και μπορεί να έχει είναι το να κρατάει τον εαυτό της στο παιχνίδι και αυτό το έκανε με τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Θεωρώ ότι το είπε απλά εκ του ασφαλούς ο Σπύρος γιατί ξέρει ότι, βλέποντας όλα αυτά τα χρόνια το Survivor, δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Ξέρουμε ότι το κοινό η παραγωγή το σέβεται, σέβεται την απόφαση του και σε καμία περίπτωση δεν θα κρατούσε στο παιχνίδι έναν παίκτη ο οποίος έχει ψηφιστεί για να αποχωρήσει… οπότε το είπε απλά για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει κερδίσει την ατομική ασυλία δύο φορές όντας ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας του. Αυτό δεν άκουσα ποτέ να το λέει στη συζήτηση που είχαμε. Είχε κερδίσει ατομική ασυλία δύο φορές και έφυγαν παιδιά τα οποία ήταν και νεαρά σε ηλικία και έχουν περισσότερες δυνάμεις από εκείνον για να συνεχίσουν στο παιχνίδι αλλά εκεί μάλλον δεν μετρούσε η ατομική ασυλία που την πήρε ο Σπύρος που είναι 45 χρόνων. Όπως λέει, δεν έχει ανάγκη να παραμείνει στο παιχνίδι… Φάσκει και αντιφάσκει με τα προσωπικά του συμφέροντα…”, είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο. 

 

Διαβάστε επίσης: Μυριέλλα Κουρεντή: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor – Στο αεροδρομίο και ο John Lygnos! (εικόνες)

Διαβάστε επίσης: Survivor Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού!

Αθανασία Βογιάρη

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago