Videos

Βασίλης Τριανταφύλλου: Η αποκάλυψη για τη σύντροφό του και ο ρόλος στους Παγιδευμένους! “Είμαστε σε καλό δρόμο για γάμο”

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Βασίλης Τριανταφύλλου που υποδύεται τον Άγγελο στους “Παγιδευμένους”.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύντροφό του, αποκαλύπτοντας ότι γνωρίζονται εδώ και 10 χρόνια!

«Ζω με τη σύντροφό μου. Γνωριζόμαστε 10 χρόνια, τώρα είμαστε μαζί, συζούμε και είμαστε σε καλό δρόμο για γάμο, είναι κάτι που το θέλουμε. Ήμασταν φίλοι και νομίζω ότι είναι ωραίο να περνάει η σχέση και από εκεί, γιατί υπάρχει ειλικρίνεια και κατανόηση. Πήρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου, υπήρχε σεβασμός, συντροφικότητα και θα μου άρεσε να κάνω οικογένεια. Η σύντροφός μου είναι ηθοποιός αλλά έχει και κατάστημα με οπτικά. Ο ένας στηρίζει τον άλλον», δήλωσε ο Βασίλης Τριανταφύλλου.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 που πρωταγωνιστεί, σημειώνοντας: «Φέτος είναι η χρονιά που γεύομαι το κομμάτι της τηλεόρασης και το απολαμβάνω μέρα. Ο Τούρκος ηθοποιός έχει τα μαλλιά του μπούκλες, το προσπαθήσαμε και εμείς. Το μαλλί μου είναι ίσιο κανονικά, αλλά ακολουθούμε. Ένιωσα μεγάλη χαρά όταν με πήραν. Ήταν ένας ρόλος που τον ήθελα πολύ. Είπα “αυτό οφείλεις να το κάνεις και να ασχοληθείς και να δουλέψεις πάνω σε αυτό”. Έχω φάει πολύ ξύλο στους Παγιδευμένους. Νιώθω έκπληξη κάθε φορά που βλέπω τα σενάρια. Είναι καλό που με μισούν στο Twitter. Νιώθω ότι υπάρχει εξέλιξη σε εμένα, είμαι ικανοποιημένος. Οι γονείς μου βλέπουν φανατικά. Έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό και είναι κι αυτός στο πλευρό μου».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο.

Δείτε ακόμα: Ο Βασίλης Τριανταφύλλου αποκλειστικά στο GLANCE.GR: Ο ρόλος του δολοφόνου στη σειρά “Παγιδευμένοι”! “Με φόβισε στην αρχή, είναι πρόκληση ο Άγγελος”

Δείτε ακόμα: Βασίλης Τριανταφύλλου: Η ηλικία, οι σειρές και ο ρόλος του Άγγελου στη δραματική σειρά Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Μαίρη Καράμπελα

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

2 μήνες ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

2 μήνες ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

2 μήνες ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

2 μήνες ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago