TV & Cinema

Άγριες Μέλισσες: Το νέο πρόσωπο που θα αναστατώσει τη ζωή της Ασημίνας στον τρίτο κύκλο

Ένας νέος χαρακτήρας µπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες» και αναστατώνει αυτή τη φορά τη ζωή της Ασηµίνας.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος υποδύεται τον Πέτρο Ορφανίδη, έναν εκδότη από τη Λάρισα. Η Ασηµίνα θα αρχίσει να δουλεύει στην εφηµερίδα του και οι δυο τους θα αναπτύξουν µία ιδιαίτερη σχέση.

Το νέο πολιτικό σκηνικό που επικρατεί στην Ελλάδα του 1967 φέρνει καταιγισµό αλλαγών και εξελίξεων στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Η ζωή της Ασηµίνας αναµένεται να αλλάξει ολοκληρωτικά και η ηρωίδα θα πρέπει να πάρει σηµαντικές αποφάσεις τόσο για να βοηθήσει τα αγαπηµένα της πρόσωπα που κινδυνεύουν όσο και για να προστατέψει µε όποιο τρόπο µπορεί τον µικρό Σέργιο.

Το πραξικόπηµα της 21ης Απριλίου βρίσκει την Ασηµίνα στο ∆ιαφάνι µε την Ελένη και τη ∆ρόσω προσπαθώντας να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και να ζήσουν όσο πιο ήρεµα γίνεται.

Ωστόσο, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, η ζωή τους θα ανατραπεί. Η χούντα φέρνει θύελλα εξελίξεων και η εξορία του Λάµπρου στη Λέρο θα είναι µόνο η αρχή. Η Ασηµίνα θα βρεθεί στη Λάρισα αναζητώντας µία δουλειά προκειµένου να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες που αντιµετωπίζουν. Τότε, σύµφωνα µε πληροφορίες µας, θα γνωρίσει τον Πέτρο Ορφανίδη, τον οποίο θα υποδυθεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Ο Πέτρος είναι ο εκδότης µίας µεγάλης εφηµερίδας της Λάρισας και ο άνθρωπος που προσλαµβάνει την Ασηµίνα προσφέροντάς της µία θέση εργασίας. Πρόκειται για έναν ακόµη σκοτεινό χαρακτήρα που θα µπει στη ζωή των ηρώων. Στόχος του, µέσω της εφηµερίδας του, είναι να ενηµερώνει τον κόσµο µε όσα συµβαίνουν όσο κι αν αυτό εγκυµονεί συχνά µεγάλους κινδύνους για τον ίδιο, καθώς όποιος αντιστέκεται στη δικτατορία εξορίζεται και βασανίζεται.

Η Ασηµίνα δίπλα στον Πέτρο γνωρίζει µία άλλη ζωή, αν και εκείνος είναι µυστηριώδης. Ωστόσο, εκείνη εξελίσσεται σε µία δυναµική γυναίκα και, όπως θα δούµε, θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους αγαπηµένους της που κινδυνεύουν από τη χούντα µε όποια πληροφορία συλλέγει από την εφηµερίδα. Η ίδια είναι διατεθειµένη να αντισταθεί µε όποιον τρόπο µπορεί προκειµένου να µην επιτρέψει την ευηµερία της χούντας, γνωρίζοντας βέβαια πως ρισκάρει πολλά και θα ξεπεράσει τα όριά της για να τα καταφέρει.

Με τον Πέτρο θα δηµιουργήσει µία ιδιαίτερη σχέση, έχοντας µαζί του καθηµερινή επαφή. Θα τον εµπιστευτεί, όπως θα κάνει κι εκείνος, αν και πάντα στο µυαλό της θα υπάρχει ο Νικηφόρος. Ο τελευταίος δεν θα σταµατήσει να της δείχνει το πόσο νοιάζεται για εκείνη και την αγαπά. Θα προσπαθήσει να την προστατεύσει από τα πάντα προκειµένου να µείνουν και οι δύο δυνατοί για τον µικρό Σέργιο.

Ωστόσο, η χούντα θα αφήσει το αποτύπωµά της σε όλους.

Glance Team

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

4 εβδομάδες ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

4 εβδομάδες ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

1 μήνα ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

1 μήνα ago