TV & Cinema

Αγγελική – Εξελίξεις: Η Αγγελική υποκύπτει στον εκβιασμό της Τζένης

Τι θα δούμε σήμερα στην «Αγγελική»;

Δευτέρα 5 Απριλίου – Επεισόδιο 110

Η Τζένη λέει στην Αγγελική ότι θα αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα αν δεν πείσει το Στέφανο να δεχτεί μια πρόταση συνεργασίας που πρόκειται να του γίνει. Η Αγγελική αν και αντιλαμβάνεται πως η πρόταση αυτή θα είναι ζημιογόνα για την επιχείρηση του Στέφανου αναγκάζεται να συμφωνήσει υπό το βάρους του εκβιασμού. Ο Δημήτρης επιστρέφει σπίτι από το νοσοκομείο όπου του έχουν περιποιηθεί τα τραύματα από το μαχαίρι και τον υποδέχεται η Κατερίνα. Ο Νικόλας πηγαίνει στους Ζάχους και τους ρωτάει αν ξέρουν που κρύβεται ο Μιχάλης και εκείνοι αρνούνται πως ξέρουν το παραμικρό. Οι κινήσεις του Αποστόλη όμως τον βάζουν σε υποψίες και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει για να δει μήπως τον οδηγήσει στο Νικόλα. Η Σοφία ανακοινώνει στον Παύλο ότι θα ζητήσει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών κι εκείνος τρελαίνεται. Η Αγγελική με τον Αποστόλη συναντούν τον Μιχάλη που είναι έτοιμος να διαφύγει χωρίς να ξέρουν ότι ο Νικόλας τους παρακολουθεί και έχει ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η Αγγελική Γρηγορίου (Μαίρη Μηνά) είναι μια νεαρή νοσοκόμα, η οποία μόλις ξεκίνησε να δουλεύει στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού. Έχει έρθει για να βοηθήσει στην ανάρρωση της Αθηνάς Αργυρού (Φιλαρέτη Κομνηνού), της κεφαλής της οικογένειας.  Η Αθηνά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας τα οποία προσπαθεί να ξεπεράσει με την καθοδήγηση και την στήριξη της Αγγελικής.

Με την γοητεία, τον επαγγελματισμό και την φαινομενική αθωότητά της, η Αγγελική κερδίζει γρήγορα την εμπιστοσύνη, αλλά και το ενδιαφέρον όλων των μελών της οικογένειας, χωρίς να κινήσει υποψίες για την πραγματική της ταυτότητα και τα κρυφά της σχέδια.

17 χρόνια τώρα η Αγγελική προσπαθεί να αφήσει πίσω της το κορίτσι που κάποτε ήταν, την Μαργαρίτα, όμως δεν έχει καταφέρει να ξεχάσει ούτε στιγμή τι της έχουν κάνει. Ο ερχομός της στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού δεν είναι τυχαίος. Υποκινείται από τη βαθιά της επιθυμία να πάρει εκδίκηση από αυτούς που της προκάλεσαν το μεγαλύτερο πόνο που θα μπορούσε ποτέ να νιώσει. Τα τέσσερα αδέρφια της οικογένειας Αργυρού, ο Στέφανος (Γιώργος Χρυσοστόμου), ο Παύλος (Ιωάννης Παπαζήσης), ο Δημήτρης (Πάνος Βλάχος) και ο Νικόλας (Αλέξανδρος Πέρρος) κατέστρεψαν τη ζωή της ένα βράδυ πριν από πολλά χρόνια. Οι οδυνηρές αναμνήσεις εκείνης της νύχτας έχουν στοιχειώσει τη ζωή της. Μια ζωή που άλλαξε για πάντα τη νύχτα που τέλειωσε βίαια η νεανική της αθωότητα και γέμισε η ψυχή της με πόνο, θυμό, αλλά κυρίως με μια υπόσχεση στον εαυτό της για εκδίκηση.

Glance Team

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

4 εβδομάδες ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

4 εβδομάδες ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

1 μήνα ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

1 μήνα ago