TV & Cinema

“Kitchen Lab”: Ο Άκης Πετρετζίκης κάνει σήμερα πρεμιέρα- Όσα θα δούμε

Ο Άκης Πετρετζίκης ανοίγει το «Kitchen Lab», το… εργαστήρι μαγειρικής του, κι επιστρέφει στην πιο αγαπημένη μαγειρική εκπομπή της τηλεόρασης. Δημιουργικός, πανέτοιμος κι ευδιάθετος, μοιράζεται με τους τηλεθεατές τις πιο λαχταριστές κι ευφάνταστες συνταγές, μαγειρεύει τα πιο νόστιμα και απολαυστικά φαγητά, προτείνει τα πιο ξεχωριστά πιάτα. Στο ανανεωμένο «Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή  στις 16:40 στον Alphaοι γεύσεις συναγωνίζονται η μία την άλλη, η πρωτoτυπία τη δεξιοτεχνία και την έμπνευση, με τον Άκη να δημιουργεί τα πιο απίθανα και ζηλευτά γεύματα.

 

Από το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.40, ο Άκης μας προσκαλεί να «ταξιδέψουμε» μαζί του σε έναν από τους πιο δημιουργικούς προορισμούς του κόσμου,  στην  κουζίνα, κι υπόσχεται να μας αποκαλύψει όλα του τα μυστικά!

 

Το μενού του πρώτου επεισοδίου, του Σαββάτου, είναι ιδιαίτερο, πικάντικο και funky, αφού μιλάμε για τραγανά ρολάκια με μανιτάρια, ένα ορεκτικό νόστιμο και λαχταριστό. Μια συνταγή με εύστοχους συνδυασμούς υλικών και με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης προτείνει κάτι λίγο πιο spicy και φτιάχνει μια γαριδομακαρονάδα που ναι μεν είναι πικάντικη, αλλά ταιριάζει πολύ με τη σάλτσα και τα ζυμαρικά. Για επιδόρπιο, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει σαρλότ, ένα πολύ αριστοκρατικό και ντελικάτο γλυκό με σαβαγιάρ, λευκή γέμιση και σιρόπι που  θα κοσμήσει το τραπέζι σας με τον πιο κλασάτο και νόστιμο τρόπο.

 

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει το πρώτο Κυριακάτικο επεισόδιο της νέας σεζόν, με ευφάνταστες και λαχταριστές συνταγές. Για αυτό, ετοιμάζει ένα mainstream gourmet μενού, ξεκινώντας με μελιτζάνα γεμιστή με καπνιστό τόνο. Για κυρίως γεύμα προτείνει κυριακάτικο ψητό κοτόπουλο με πουτίγκες, μια κλασική αξία που μπορεί να σταθεί είτε σε οποιοδήποτε τραπέζι. Για επίλογο, ο Άκης ετοιμάζει κρεπ σουζέτ, ένα γλυκό που αποτελεί εθνικό θησαυρό στην Γαλλία, αφού πρόκειται για τις γαλλικές κρέπες, που είναι σαν τηγανίτες και γίνονται η βάση για οποιαδήποτε γλυκιά ανάμιξη.

 

 

 

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

 

 

Ανδριάνα Παναγιώτου

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

2 μήνες ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

2 μήνες ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago