TV & Cinema

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ: Τα εορταστικά μενού της εβδομάδας των Χριστουγέννων

Την εβδομάδα των Χριστουγέννων η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μοιράζεται όλα τα μυστικά της να την γεμίσει γεύσεις και αρώματα.

Απολαυστικές συνταγές, πολύχρωμα πιάτα, εξαιρετικές μυρωδιές κατακλύζουν την κουζίνα μας και τα οικογενειακά και φιλικά τραπέζια μας γίνονται εντυπωσιακά.

Τι θα μαγειρέψει από την Τρίτη 21 έως την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στις 13.15 στην εκπομπή “Ώρα για Φαγητό” στον ΣΚΑΪ;

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου – Το Δικό σας Φαγητό

Η πρώτη συνταγή για σήμερα είναι θρεπτική και φανταστική καροτόσουπα βελουτέ, ιδανική για πρώτο πιάτο ή ακόμα και για ελαφρύ γεύμα. Συνεχίζουμε με γιορτινά αχλάδια ποσέ, ένα φίνο και εκλεπτυσμένο γλυκό, από τα πιο ωραία γαλλικά επιδόρπια. Το επεισόδιο ολοκληρώνεται με μία συνταγή που οι τηλεθεατές ζήτησαν από τη Αργυρώ και είναι ένα γλυκό από τα παλιά: σπιτικά κορνέ σφολιάτας με κρέμα.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου – Σούπα με κεφτεδάκια

Το σημερινό μενού έχει, για αρχή, μια comfort συνταγή, χειμωνιάτικη σούπα με κεφτεδάκια και χυλοπίτες, ένα πιάτο ιδανικό για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Η συνέχεια περιλαμβάνει υπέροχη νοστιμιά από τον αμερικανικό νότο: γαρίδες τζαμπαλάγια, μία συνταγή από την κρεολέζικη κουζίνα, μία κουζίνα που είναι επηρεασμένη από Γαλλία, Ισπανία και Βόρεια Αφρική και είναι αρωματική και πικάντικη. Στο τέλος, η Αργυρώ ετοιμάζει ένα λαχταριστό σνακ, τραγανά σφολιατάκια με σαλάμι και μοτσαρέλα.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου – Ώρα για Γλυκό

Άρωμα Χριστουγέννων πλημμυρίζει το σημερινό επεισόδιο και η αγαπημένη μας μαγείρισσα μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει αρωματικό και πεντανόστιμο gingerbread κέικ, ένα γλυκό που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στα Χριστούγεννα . Συνεχίζει με αλμυρές μπουκιές muffins και στο τέλος έχει τη συνταγή για ένα γλυκό στο οποίο κανείς δεν αντιστέκεται: cheesecake με πραλίνα σοκολάτας.

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου – Ώρα για Μενού

Παραμονή Χριστουγέννων, μπαίνουμε στην κουζίνα και σχεδιάζουμε παρέα ένα πεντανόστιμο γιορτινό μενού. Ξεκινάμε με το καλωσόρισμα, ένα virgin απεριτίφ – έκπληξη, mocktail paloma, στη συνέχεια σερβίρουμε μία γιορτινή σαλάτα με καραμελωμένα καρύδια και προσούτο. Το κυρίως πιάτο είναι γεμιστό κοτόπουλο με αρωματική φρουτένια γέμιση και το γεύμα κλείνει με γλυκό με κάστανο και σοκολάτα.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 13.15
Στον ΣΚΑΪ

Glance Team

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

1 μήνα ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

1 μήνα ago