Τελικά ένα ποτηράκι κρασί μαζί με το φαγητό, είναι ωφέλιμο ή βλαπτικό; Οι μελέτες πάντως δείχνουν, ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει στον οργανισμό μας!
Σύμφωνα με μία πρόσφατη επιστημονική μελέτη που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ορισμένα αντιοξειδωτικά συστατικά του κρασιού, μπορούν να μειώσουν τις τιμές του σακχάρου στο αίμα, κάτι που δεν συμβαίνει με άλλα αλκολούχα ροφήματα.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…