Η Κατερίνα Λένη μάς μαγειρεύει πεντανόστιμο χοιρινό σε σάλτσα σόγιας, με μέλι και τηγανιτό ρύζι!
Για το χοιρινό θα χρειαστούμε:
1 κιλό χοιρινό φιλέτο ψαρονέφρι
100 ml. σπορέλαιο για το σοτάρισμα
150 ml. σάλτσα σόγιας
100 γρ. μέλι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Καβουρδισμένο σουσάμι
Για το τηγανιτό ρύζι:
500 γρ. ρύζι μπασμάτι ή τζάσμιν (βρασμένο)
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κολοκυθάκι
1 καρότο
1 μέτριο κομμάτι
Φρέσκο τζίντζερ
1 φρέσκια πιπεριά τσίλι
Φρέσκος κόλιανδρος
150 ml. περίπου σάλτσα σόγιας σησαμέλαιο για το σοτάρισμα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σουσάμι καβουρδισμένο
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…