Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μπήκε ο Χρήστος Βέργαδος και αποκάλυψε τα μυστικά για ένα απολαυστικό κορμό μιλφέιγ.
Φτιάξτε εύκολα τον πιο λαχταριστό και νόστιμο κορμός μιλφέιγ για να εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
1 φύλλο σφολιάτας
200γρ άχνη ζάχαρη
200γρ πραλίνα
2 αυγά
100 γρ ζάχαρη
20 γρ αλέυρι
400 ml γάλα
2 βανίλιες
400 ml κρέμα γάλακτος
60 γρ βούτυρο
Δείτε στο βίντεο την εκτέλεση της συνταγής.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…