Ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος, ετοίμασε στη “Φωλιά των Κου Κου”, εκμέκ με σιμιγδαλένια κρέμα και άρωμα πορτοκαλιού.
Υλικά για το φύλλο καταΐφι: 400 γρ. φύλλο καταΐφι, 200 γρ. βούτυρο (λιωμένο). Υλικά για το σιρόπι: 600 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική, 450 γρ. νερό, φλούδες από 2 πορτοκάλια, 150 γρ. γλυκόζη. Υλικά για την κρέμα: 1 λίτρο γάλα, 1/2 φλ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική, ξύσμα από 2 πορτοκάλια, 1 κ.γ., βανίλια εσάνς ή 2 βανιλίνες, 2 αυγά + 2 κρόκους, 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό, 50 γρ. κορν φλάουρ, 1 φλ. χυμό, πορτοκάλι, 3 κ.σ + 1 κ.γ. βούτυρο.
Υλικά για το γαρνίρισμα: 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (παγωμένη), 50 γρ. ζάχαρη άχνη, 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης τριμμένο.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…