Μεζές από τους λίγους. Γαρίδες ζουμερές με ούζο και σάλτσα μουστάρδας Ένα αλλιώτικο σαγανάκι γαρίδας με μουστάρδα και λεμόνι. Γίνονται σε λιγότερο από 10’ και κάθε μπουκιά έχει πυροτεχνήματα γεύσης. Οι γαρίδες θέλουν ελάχιστο μαγείρεμα για να παραμείνουν ζουμερες κ μαλακες. 2’ μαγειρεματος είναι αρκετά για να απογειώσουν τις γαρίδες. Διαφορετικά θα χάσουν όλη την νοστιμιά τους όλα τα πολύτιμα ζουμάκια τους και θα γίνουν σκληρές και στεγνές. Κρατήστε τις φούντες του φινόκιο για να γαρνίρετε τις γαρίδες.
Παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο και διαβάστε περισσότερα στο argiro.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…