Κατσικάκι τσιγαριστό με ελαιόλαδο Λέσβου, σταμναγκάθι και πατάτες μας φτιάχνει ο Ανδρέας Λαγός στην εκπομπή Π.Ο.Π. Μαγειρική.
1, 1/2 κιλό κατσικίσια σπάλα, 120ml ελαιόλαδο Λέσβου, 1 κιλό σταμναγκάθι, 3 πατάτες, 1 κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κούπα λευκό κρασί, δεντρολίβανο, αλάτι – πιπέρι.
Δείτε στο βίντεο παραπάνω την εκτέλεση της συνταγής.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…