Μια άκρως λαχταριστή συνταγή ετοίμασε ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα του πλατώ της «Ελένης».
Αυτή δεν είναι άλλή από το κεμπάπ γιαουρτλού!
Υλικά:
500 γρ. κιμά μοσχαρίσια, 2 φορές περασμένο 500 γρ. κιμά αρνίσιο, 2 φορές περασμένο 2 μέτρια αυγά 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1/2 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο 250 ml γάλα πλήρες 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. πιπέρι 1/2 κ. γ. κύμινο 1/2 κ.γ. τσιμένι 1/2 κ.γ. ρίγανη ξερή 3 φέτες ψωμί του τοστ, θρυμματισμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…