Το φρικασέ είναι μια γενική ονομασία που περιγράφει ένα βραστό πιάτο που συνήθως γίνεται με αρνί ή μοσχάρι αλλά μπορεί να γίνει και με άλλα λευκά κρέατα. Ουσιαστικά, κόβεται σε κομμάτια και βράζεται σε σάλτσα, που μπορεί να δέσει με βούτυρο και κρέμα ή γάλα.
Συχνά περιέχει και άλλα υλικά και λαχανικά. Το Ελληνικό φρικασέ γίνεται συχνά με αρνάκι ή κατσικάκι και συνήθως περιέχει πράσινα αγριόχορτα ή μαρούλι ή σπανάκι ή και τα δυο. Το φαγητό δένεται με αυγολέμονο (αβγά χτυπημένα με λεμόνι και ζωμό από το κρέας) λίγο πριν το σερβίρισμα.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…