Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ετοίμασε μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες στη “Φωλιά των Κου Κου”.
Υλικά:
800 γρ. μοσχάρι από ποντίκι, 100 γρ. ελαιόλαδο, 40 γρ. κορν φλαουρ, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κρεμμύδι μεγάλο, 2-3 μπαχάρια, 1 ξυλάκι κανέλα, 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή, 1 κ.γ. σουμάκ, 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας, 1 κ.γ. ζάχαρη, 120 γρ. κρασί κόκκινο, 400 γρ. ντομάτα κονκασέ, 1 λίτρο νερό, 2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη, αλάτι και πιπέρι, ελαιόλαδο, 2 μελιτζάνες φλάσκες, 200 γρ. φέτα και 8 φέτες ψωμί για το σερβίρισμα.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…