Μέσα από την εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”, η Γωγώ Δελογιάννη ετοίμασε στην κουζίνα του πλατώ, την πιο γλυκιά συνταγή.
Αυτή δεν ήταν άλλη από τη μους σοκολάτας με ελαιόλαδο και εσπρέσο
Υλικά: 8 αβγά χωρισμένα σε ασπράδια και κρόκους 220 γρ κρυσταλλική ζάχαρη 500 γρ κουβερτούρα 2 κγ εσπρέσο σκόνη 1 κγ εκχύλισμα βανίλιας 140 γρ ελαιόλαδο
Δείτε το παραπάνω βίντεο.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…