Η Κατερίνα Λένη μάς φτιάχνει λαχταριστό πεϊνιρλί, με παστουρμά και αυγό!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 1 ποτήρι (του νερού) ηλιέλαιο ή σπορέλαιο 1 ποτήρι (του νερού) γάλα πλήρες χλιαρό 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ. 1 κ.σ. γεμάτη ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό ολόκληρο 1 kg. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο πάρει) Για τη σάλτσα: 400 ml. χυμός ντομάτας συμπυκνωμένος 50 ml. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη Ρίγανη και βασιλικός αποξηραμένα 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σύνθεση: 500 γρ. κασέρι τριμμένο 20 φέτες περίπου παστουρμά 10 αυγά 200 γρ. βούτυρο σε κυβάκια
Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…