Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ετοιμάζει λαχταριστό σιμιγδαλένιο χαλβά με κρόκο Κοζάνης!
Υλικά:
1 ποτήρι ηλιέλαιο, 1 ποτήρι ψιλό σιμιγδάλι, 1 ποτήρι χοντρό σιμιγδάλι, 3 ποτήρια ζάχαρη κρυσταλλική, 4 ποτήρια ζεστό νερό, 5 γρ. κρόκο Κοζάνης, 80 γρ. σταφίδες, 100 γρ. καβουρδισμένα αμύγδαλα, 1 βανιλίνη, ½ κ.γ. κανέλα, 1 πορτοκάλι μόνο το ξύσμα.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…