Relationships

Μόνη του Αγίου Βαλεντίνου; 3 + 1 dating apps που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τον έρωτα!

Η πανδημία του κορονοϊού έχει δραματικές συνέπειες σε όλους τους τομείς της ζωής μας, ακόμα και την ερωτική. Ζευγάρια είδαν τον δεσμό του να “σπάει”, ενώ άλλοι αναγκάστηκαν να “χωρίσουν” λόγω του lockdown και οι ελεύθεροι να περάσουν ατελείωτες νύχτες μοναξιάς. Ωστόσο η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είναι αβάσταχτο για όσες είμαστε ακόμα μόνες να την περάσουν κλεισμένες στο σπίτι χωρίς μία ζεστή αγκαλιά. 

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, εξοπλίσου με θετική ενέργεια και βάλε στόχο να γνωρίσεις σε χρόνο dt τον φετινό σου Βαλεντίνο με όπλο σου τα πιο δημοφιλή apps. Πλέον έχει απενοχοποιηθεί η γνωριμία μέσω διαδικτύου και έτσι το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να καταβάσεις τις κατάλληλες εφαρμογές στο κινητό ή στον υπολογιστή σου και να ξεκινήσεις το σαφάρι της αναζήτησης, σύμφωνα πάντα με τα δικά σου γούστα.  

Το μόνο που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι πάντα τηρούμε τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας όταν συνομιλούμε με αγνώστους και ότι δεν δίνουμε ποτέ μέσω διαδικτύου προσωπικές πληροφορίες. Γιατί όμως να μην κάνεις ένα ραντεβού στο πάρκο της γειτονιάς σου με έναν νέο γοητευτικό άνδρα που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή;

Τα 4 dating apps που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τον έρωτα

Tinder

Το Tinder είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών που επιλέγουν 57 εκατομμύρια χρήστες τον μήνα σε ολόκληρο τον πλανήτη και αποτελεί έναν σίγουρο τρόπο για να κάνεις γνωριμίες. Η συγκεκριμένη εφαρμογή στηρίζεται στην τοποθεσία καθώς αναζητά το ιδανικό ταίρι σε συγκεκριμένες χιλιομετρικές αποστάσεις από το σημείο που είμαστε.

OkCupid

Το OkCupid είναι μία εφαρμογή, η οποία βασίζεται σε ερωτηματολόγια. Μέσω αυτών μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα τους υπόλοιπους χρήστες και να ανταλλάξεις μηνύματα. Μάλιστα, οι  χρήστες διαβάζουν τα μηνύματα από τους αποδέκτες, μόνο όταν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον, οπότε αποφεύγεις τους αντιπαθητικούς εύκολα και γρήγορα. 

Badoo

Το Badoo είναι επίσης πολύ γνωστό dating app που επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζουν ανθρώπους που ζουν κοντά τους. Συνήθως οι χρήστες αναζητούν παρέα για κουβέντα, ραντεβού ή ακόμα και φιλία. Ωστόσο πρέπει να δηλώνεις από την αρχή την προτίμηση σου. 

Grindr

Το Grindr είναι το πιο διάσημο γκέι app γνωριμιών που βοηθά τους χρήστες τους να γνωρίζουν άλλα άτομα από την περιοχή που βρίσκονται και να επικοινωνούν μαζί τους. Μάλιστα, στην ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής έχει καταργηθεί το φίλτρο της εθνικότητας. 

Μαίρη Καράμπελα

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

2 μήνες ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

2 μήνες ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

2 μήνες ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

2 μήνες ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago