Trends & tips

Βρες το Jean που ταιριάζει τέλεια ανάλογα τις καμπύλες σου!

Το να βρούμε το Jean που αγκαλιάζει αρμονικά τις καμπύλες μας είναι τέχνη σκληρής δουλειάς και έρευνας.Καμία δεν έχει το ίδιο σώμα με την άλλη και όλες ψάχνουμε το δικό μας συγκεκριμένο καθημερινό jean, που δεν θα πιέζει τις καμπύλες μας και δεν θα είναι πολύ μακρύ ή κοντό.
Για να καταφέρουμε να σε καθοδηγήσουμε σε αυτή τη διαδρομή αναζητήσαμε όλες τις κατηγορίες που υπάρχουν στα jeans της αγοράς ανάλογα με το σωματότυπό σου. “Ανάλογα με το ύψος και τους γοφούς, θέλεις να βρεις το τζιν που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τις κατάλληλες γραμμές στις καμπύλες σου και να δώσεις τη σωστή φιγούρα στο σώμα σου.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι να βεβαιωθείς ότι έχεις διαλέξει τη σωστή κατηγορία για το σωματότυπό σου -άρα το καβαλέτο– να μην είναι ούτε πολύ ψηλό ούτε πολύ χαμηλό στους γοφούς σου”λένε οι ειδικοί.
Θεώρησε την αγορά του τζιν σου ως επένδυση καθώς είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

Τύπος “Κλεψύδρα”

Εάν έχεις σώμα κλεψύδρας αυτό σημαίνει ότι έχεις το ιδανικό σώμα για ψιλόμεσα jeans. Τα High-waisted jeans θα σε βοηθήσουν να αγκαλιάσεις τις καμπύλες σου. Το ψηλό σημείο του τζιν θα ακουμπάει το πιο στενό σημείο του σώματός σου,τη μέση,και το πιο στενό σημείο του τζιν θα ανασηκώνει τους γοφούς σου και θα δημιουργεί ιδανικές αναλογίες.

Τύπος “Curvy”

Εάν έχεις ένα ζουμερό σώμα,σου συστήνουμε να πας σε μαύρα και ξεθωριασμένα τζιν, όσο πιο σκούρα τόσο πιο φωτεινές φιγούρες. Διάλεξε τζιν που θα είναι μακρυά στο τελείωμα τους αντί για τόταλ στενά καθώς έτσι θα δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση της κλεψύδρας που όλες θέλουμε. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι πως κάθεται το τζιν στους γοφούς σου, άρα αν είναι ανάμεσα σε δύο νούμερα και δεν ξέρεις ποιο είναι το σωστό για εσένα,διάλεξε αυτό που είναι άνετο στη μέση σου.

Τύπος “Αχλαδι”

Εάν έχεις τύπο αχλάδι, το μυστικό είναι να τραβήξεις την προσοχή στο κάτω μέρος του σώματος σου οπότε διάλεξε τζιν που θα έχουν ιδιαίτερο τελείωμα και άνοιγμα προς τα κάτω. Η συμβουλή μου είναι να κρατήσεις σφιχτά τους γοφούς σου και τη περιφέρεια και να μη διαλέξεις χαλαρά υφάσματα τζιν που θα δίνουν ένα άβολο αποτέλεσμα. Τέλος, για να κάνεις τη πίσω πλευρά πιο στρογγυλή, πάρε τζιν με πίσω τσέπες ψηλά για να δώσεις ένα curvy αποτέλεσμα.

Τύπος “Petite”

Εάν έχεις τύπο petite, μπορείς να πας κυριολεκτικά με ό,τι κόψιμο επιθυμείς και είναι προτιμότερο να επιλέξεις ένα τζιν που θα μακραίνει το πόδι σου. Ένα σούπερ στενό τζιν θα αναδείξει τη μικροσκοπική σου φιγούρα και ένα ψιλόμεσο θα δώσει ύψος στο σώμα σου. Όσο για το “πίσω” μέρος, διάλεξε πολύ μικρές τσέπες που θα τονίσουν την εικόνα της καμπύλης εκεί που επιθυμείς.
PHOTOS: istock
Λιάνα Ανδρεοπούλου

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago