Ο Λάμπρος Βακιάρος, ετοίμασε ένα αφράτο γλυκό λεμόνι με σαβαγιάρ, στη “Φωλιά των Κου Κου”.
Υλικά: 1 συσκευασία μπισκότα σαβαγιάρ, 200 γρ. χυμό πορτοκάλι, 200 γρ. νερό βραστό, 100 γρ. ζελέ λεμόνι, 175 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, ξύσμα και χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι, 400 γρ. γάλα εβαπορέ (στην κατάψυξη για 2 ώρες)
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…