Brownies με παγωτό βανίλια και κροκάν αμυγδάλου από τον σεφ Νικήτα Μπατσικούρα!
Υλικά: 500 γρ. μαύρη σοκολάτα 72%, 500 γρ. βούτυρο, 15 κρόκους, 550 γρ ζάχαρη κρυσταλλική, 200 γρ. Αλεύρι, 50 γρ. Κακάο σκόνη.
Για το παγωτό Βανίλια με κροκάν αμύγδαλο: 250 γρ. φυτική σαντιγί, 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα, 410 γρ. γάλα εβαπορέ, 1κγ εκχύλισμα βανίλιας, Αμύγδαλο κροκάν.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!
Δείτε ακόμη: Καλοκαιρινή μακαρονοσαλάτα από την Καλλιόπη Μπεζαντέ!
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…