Στην εκπομπή Π.Ο.Π. η Γιάννα Μπαλαφούτη μας προτείνει ένα νόστιμο πιάτο εποχής, γίγαντες ελέφαντες Καστοριάς σε τραγανή κρούστα και ντιπ αβοκάντο.
Για τα φασόλια: 250 γρ. φασόλια γίγαντες – ελέφαντες Καστοριάς, 100 γρ. αλεύρι, 1 κ.γ. σκόρφο σκόνη, 2 κ.σ. δεντρολίβανο, 2 κ.γ. σπόροι κόλιανδρου, 1 κ.σ. σουσάμι λευκό, 1/2 κ.σ. σουσάμι μαύρο, 2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, αλάτι – πιπέρι.
Για το ντιπ: 2 αβοκάντο ώριμα, ξύσμα και χυμό από ένα μοσχολέμονο, 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, 1 πιπεριά τσίλι, 2.κ.σ. γιαούρτι, αλάτι – πιπέρι.
Δείτε παραπάνω στο απόσπασμα την εκτέλεση της συνταγής.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…