Ο σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης μας φτιάχνει ροξάκια νηστίσιμα!
Για τα ροξάκια:
380γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φανελάκι ξηρή μαγιά
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
μια πρέζα αλάτι
150ml νερό
120ml ελαιόλαδο
Για την γέμιση:
15γρ. κακάο
40γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. κανέλα
20ml νερό
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Λαχταριστή πατατόπιτα σε ζύμη ψωμιού από τον Γιώργο Τσούλη
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…