Μία λαχταριστή συνταγή ετοίμασε ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης» με την Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα έφτιαξε πατατόπιτα σε ζύμη ψωμιού.
Υλικά
- Για τη ζύμη
- 500 γρ. σκληρό αλεύρι
- 300 ml νερό, χλιαρό
- 7 γρ. ξερή μαγιά
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.γ. αλάτι
Για τη γέμιση
- 500 γρ. πατάτες, βρασμένες
- 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 150 γρ. gouda, τριμμένο
- 150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
- 1/2 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1/2 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο