H περίοδος της Σαρακοστής επιβάλλει να εντάξουμε στη διατροφή μας πολλά θαλασσινά πού είναι νόστιμα, υγιεινά και νηστίσιμα.
Η σεφ Katie Lee, οικοδέσποινα της εκπομπής Cooking Channel’s Beach Bites προτείνει τις αγαπημένες της συνταγές με υγιεινές επιλογές θαλασσινών.
Γεμίζουμε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος με ψιλοκομμένο μαρούλι και προσθέτουμε ντομάτες, βραστά αυγά, μπέικον, αβοκάντο και αστακό. Πασπαλίζουμε με κρεμυδάκι φρέσκο.
Dressing: Χτυπάμε ελαφρά δύο κουταλιές μουστάρδα με δύο κουταλιές ξύδι. Προσθέτουμε ένα τρίτου του φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Βυθίζουμε μεγάλες γαρίδες σε αλεύρι και μετά σε χτυπημένο αυγό και στη συνέχεια τις ψήνουμε με νιφάδες καρύδας. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για επτά ή οκτώ λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε με μαρμελάδα πορτοκαλιού.
Τοποθετούμε ένα κομμάτι σολομού 120 γραμμαρίων σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και προσθέτουμε αλατοπίπερο. Γεμίζουμε με ψιλοκομμένα ντοματίνια, σκόρδο, κάπαρη και λεμόνι. Τυλίγουμε το αλουμινόχαρτο γύρω από το σολομό και ψήνουμε στη σχάρα για περίπου 10 λεπτά.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…