Παπαρδέλες με κοτόπουλο, μανιτάρια και κρόκο Κοζάνης ετοιμάζει ο σεφ Σταύρος Βαρθαλίτης!
Υλικά:
250 γρ. ζυμαρικά παπαρδέλες, 300 γρ. φιλέτο κοτόπουλο (στήθος ή μπούτι), 50 γρ. ελαιόλαδο, 8 λευκά μανιτάρια, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο, 60 γρ. κρασί λευκό, 150 γρ. ζωμό λαχανικών, 200 γρ. κρέμα γάλακτος, 35%, 1 κ.γ. κρόκος Κοζάνης, 2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Υλικά για το σερβίρισμα:
80 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Δείτε το βίντεο!
Δείτε ακόμη: Κρέπες με πραλίνα φουντουκιού, μπανάνα & μπισκότο από την Κατερίνα Λένη
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…