Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει σιμιγδαλένιος χαλβάς με ξηρούς καρπούς κι επικάλυψη σοκολάτας.
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
150 ml. ηλιέλαιο ή σπορέλαιο
300 γρ. χοντρό σιμιγδάλι
3οο γρ. ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
600 ml. νερό
1 σπόρος τόνκα σε σκόνη ή 3 βανίλιες σε σκόνη
70 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
70 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
70 γρ. κράμπερι
70 γρ. σταφίδες
Για την επικάλυψη:
400 γρ. κουβερτούρα υγείας
100 γρ. βούτυρο καρύδας
Λίγους ξηρούς καρπούς για το πασπάλισμα
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…