Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ετοίμασε Tarte tatin με βερίκοκο, στη “Φωλιά των Κου- Κου”!
Υλικά: 1 φύλλο κρούστας, 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, 40 γρ. βούτυρο, 500-550 γρ. βερίκοκα, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, 1 ξυλάκι κανέλας, 1 αστεροειδή γλυκάνισο. Για το σερβίρισμα: ζάχαρη άχνη, παγωτό βανίλια.
Δείτε τη συνταγή της ημέρας
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…