Το πιο ζουμερό κέικ σοκολάτας στον κόσμο από τον σεφ Δημήτρη Μακρυνιώτη
Υλικά:
75γρ. κακάο, 380γρ. ζάχαρη, 250ml νερό, 250ml γάλα, 120ml σπορέλαιο, 250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 3 μεσαία αβγά, 1 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 1 1/2 κ.γ. σόδα, 1 πρέζα αλάτι, ξύσμα πορτοκάλι (προαιρετικά) – Για την γέμιση και την επικάλυψη πραλίνα σοκολάτα ή μαρμελάδες ή φυστικοβούτυρο ή ταχίνι
Δείτε το βίντεο!
Δείτε ακόμη: Υγιεινά τυροπιτάκια και πεντανόστιμα κριτσίνια καρότου για σνακ στο σχολείο από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…