Λαχταριστή trifle με μους γιαουρτιού και σοκολάτα ετοίμασε στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου”, ο σεφ Σταύρος Βαρθαλίτης.
Υλικά για το κέικ: 400γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του, 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ, 350 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, 150 γρ. γάλα, πλήρες, 5 αυγά μέτρια, 1 πρέζα αλάτι, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, Ξύσμα από 1 λεμόνι. Υλικά για τη μους γιαουρτιού: 2 συσκευασίες γιαούρτι στραγγιστό πλήρες, 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη, 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, ξύσμα από ένα λεμόνι, 150 γρ. κουβερτούρα 54% ψιλοκομμένη. Υλικά για το σερβίρισμα: Φράουλες, Σπιτική μαρμελάδα φράουλας, Μύρτιλα, Βατόμουρα, Σμέουρα, Φρέσκο δυόσμο.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…