Ο σεφ Σταύρος Βαρθαλίτης ετοιμάζει μια λαχταριστή συνταγή! Ribeye με baby πατάτες, σπαράγγια και σάλτσα chimichurri!
Υλικά για το Ribeye:
2 μπριζόλες ribeye, 200γρ. η κάθε μία, 2 κλωνάρια φρέσκο λεμονοθύμαρο, 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, 1 σκελίδα σκόρδο, 2 κ.σ. βούτυρο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Υλικά για τις πατάτες και τα σπαράγγια:
250 γρ. πατάτες baby, 2 κ.σ. βούτυρο, 6 σπαράγγια, 2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη, 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, ¼ ματσάκι σχοινόπρασο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Υλικά για τη σάλτσα chimichurri:
¼ ματσάκι φρέσκο μαϊντανό. 1/6 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο, 3 κ.σ. ξύδι, 3 σκελίδες σκόρδο, 100 γρ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. μπούκοβο. 1 κλωνάρι φρέσκια ρίγανη.
Δείτε το βίντεο!