Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστό μπανόφι στο ποτήρι.
Για το κραμπλ αμυγδάλου θα χρειαστούμε:
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. βούτυρο κρύο
150 γρ. ζάχαρη καστανή
100 γρ. πούδρα αμυγδάλου
1 πρέζα αλάτι
Επιπλέον υλικά:
6 – 8 μπανάνες
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
400 ml. κρέμα γάλακτος
70 γρ. ζάχαρη άχνη
Εσάνς βανίλιας
100 γρ. τρίμμα κουβερτούρας
Φιλέ αμυγδάλου καβουρδισμένο
Δείτε το βίντεο με τη λαχταριστή συνταγή!