Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ετοιμάζει πίτα με το αρνί του Πάσχα!
Υλικά για τα φύλλα: 7 φύλλα κρούστας, 80 γρ. ελαιόλαδο για το άλειμμα.
Υλικά για τη γέμιση:
800 γρ. με 1 κιλό αρνί ψημένο, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 μεσαίο ξερό κρεμμύδι, 1 κόκκινη πιπέρια, 1 μεσαίο καρότο, 2 πράσα, 2 φρέσκα κρεμμύδια, 2 σκελίδες σκόρδο, 200 γρ. τριμμένη γραβιέρα ή οποιοδήποτε κίτρινο τυρί έχουμε, ¼ ματσάκι φρέσκο μαϊντανό, ¼ ματσάκι φρέσκο άνηθο, 2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη, 1 κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δείτε το βίντεο!