O Σταύρος Βαρθαλίτης, ετοιμάζει σπιτικά smash burger και τραγανές πατάτες σε κύβους με μπαχαρικά!
Υλικά για τα burger’s:
4 ψωμάκια για μπέργκερ, 800 γρ κιμά μοσχαρίσιο σπάλα ή λάπα, 8 φέτες τυρί τσένταρ, 2 κ.σ. βούτυρο, Αλάτι, Φρέσκο-τριμμένο πιπέρι.
Υλικά για τις τραγανές πατάτες σε κύβους:
3 μέτριες πατάτες, ½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή, 1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη, Αλάτι, 3 λίτρα κρύο νερό, Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα.
Υλικά για το σερβίρισμα:
½ ντομάτα, 4 φύλλα μαρουλιού iceberg, 100 γρ. κέτσαπ, 120 γρ. μαγιονέζα.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Στριφτάρια σφολιάτας με πραλίνα & φουντούκι από την Κατερίνα Λένη