Quantcast

Κατερίνα Κουργιουξίδου: Ξέσπασε η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη- “Με τι μυαλό κοινοποιείς ένα βρέφος…”

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Το μεσημέρι της Τρίτης η Κατερίνα Κουργιουξίδου ξέσπασε με ανάρτηση της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη έγινε έξαλλη όταν συνειδητοποίησε ότι ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομα του τραγουδιστή, δημοσίευσε φωτογραφίες με το πρόσωπο της κόρης τους.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Κουργιουξίδου, έγραψε:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου έχουμε λογαριασμό στο Ινσταγκραμ! Όποιος έχει τον λογαριασμό Stamatis gonidis από θαυμασμό για τον Σταμάτη θα ήταν πιο θεμιτό να ενημερώσει τους χρήστες ότι δεν είναι ο ίδιος. Αυτό που με στεναχώρησε είναι που κυκλοφόρησε μέσω ινσταγκραμ και δεν ξέρω ποιος και που την βρήκε αυτή την προσωπική φωτογραφία με τον Σταμάτη και την μπέμπα μας…με τι μυαλό κοινοποιείς ένα βρέφος χωρίς την συγκατάθεση των γονιών και μάλιστα χωρίς να κρύψεις το προσωπάκι του…Πραγματικά απορώ με τι μυαλό…Η ιδιωτική μας ζωή είναι ιδιωτική και χρησιμοποιούμε εμείς αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ο καθένας. Ως γονείς έχουμε υποχρέωση να προστατεύουμε τα παιδιά μας από αυτή την προβολή και την έκθεση ανηλίκου…Δεν είναι όλα στον βωμό του Facebook,του ινσταγκραμ κτλ».

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση από τον λογαριασμό της Κατερίνας Κουργιουξίδου:

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατερίνα Κουργιουξίδου: Ξεσπά η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη- “Δεν σέβονται εμάς, ούτε το βρέφος;Αλήθεια έπαθα σοκ”

Ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγός του, Κατερίνα Κουργιουξίδου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν 10 μήνες ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους και στις...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...