Quantcast

Τα μυστικά ομορφιάς του Old Hollywood- Η τεχνική της Monroe για ζουμερά χείλη

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

H κοσμετολογία έχει εξελιχθεί ιδιαίτερα τις τελευταίες δεκαετίες και πια υπάρχουν προϊόντα φροντίδας και μακιγιάζ για κάθε ανάγκη. Υπάρχουν όμως μερικά μυστικά ομορφιάς που ακολουθούσαν οι σταρ του Χόλιγουντ και που παραμένουν επίκαιρα ακόμη και σήμερα. Από την τεχνική της Marilyn Monroe για ζουμερά χείλη μέχρι το μυστικό της Elizabeth Taylor για αλαβάστρινη επιδερμίδα ανακάλυψε τα tips που μπορείς να εφαρμόζεις κι εσύ καθημερινά.

Grace Kelly

Η πριγκίπισσα του Μονακό ακολουθούσε την τεχνική του contouring πολύ πριν τις Kardashians. Για να αναδείξει τα ζυγωματικά της χρησιμοποιούσε δύο αποχρώσεις ρουζ, μία πιο ανοιχτή για τη βάση των ζυγωματικών και μία πιο σκούρα για τα μήλα.

Elizabeth Taylor

Για να απομακρύνει το χνούδι η Taylor ξύριζε το πρόσωπό της. Αυτό σε συνδυασμό με τη συχνή απολέπιση της εξασφάλιζε τη διάσημη πορσελάνινη επιδερμίδα της. Η συγκεκριμένη τεχνική έχει επανέλθει δυναμικά και πια υπάρχουν ειδικά ξυραφάκια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Audrey Hepburn

H ηθοποιός-σύμβολο της κομψότητας χρησιμοποιούσε μία πινέζα για να διαχωρίσει τις βλεφαρίδες της αφού είχε απλώσει μάσκαρα. Επειδή αυτό το τρικ δεν είναι απόλυτα ασφαλές είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς ένα ειδικό βουρτσάκι.

Marilyn Monroe

Πριν ακόμη εφευρεθούν τα highlighters, η σέξι σταρ χρησιμοποιούσε βαζελίνη για να προσθέσει λάμψη στην επιδερμίδα της. Επίσης για να φαίνονται τα χείλη της πιο ζουμερά άπλωνε 5 διαφορετικές κόκκινες αποχρώσεις: τις πιο σκούρες στις εξωτερικές γωνίες των χειλιών και τις πιο ανοιχτές στο κέντρο.

Sophia Loren

Για να έχει πάντα μεταξένιο και απαλό δέρμα η Ιταλίδα σταρ έκανε μπάνιο με ελαιόλαδο. Το λάδι ελιάς είναι εξαιρετικά ενυδατικό και περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν την επιδερμίδα από τη γήρανση.

Greta Garbo

Το μυστικό της Garbo για να τονίσει το βλέμμα της και να χαρίσει θεατρικότητα στο μακιγιάζ της, ήταν η βαζελίνη την οποία άπλωνε στα βλέφαρά της βαζελίνη πριν τη σκιά.

Jean Harlow

Για να είναι πάντα τα μαλλιά της λαμπερά και δυνατά, η Harlow έκανε μία φορά την εβδομάδα μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με καστορέλαιο.

 

 

 

Photos: SHUTTERSTOCK ZUMAPRESS Visualhellas.gr

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποια είναι η καλύτερη ώρα να κοιμηθείς για να έχεις λαμπερή επιδερμίδα;

Οι ειδικοί ομορφιάς σε όλο τον κόσμο επαναλαμβάνουν ότι ένας καλός ύπνος είναι βασικό συστατικό της γενικής υγείας και ευεξίας του σώματός σου. Αυτός είναι...

Τips για ένα υγιές δέρμα χωρίς να ξοδέψεις χρήματα!

Όλοι θέλουν ένα λαμπερό και αψεγάδιαστο δέρμα! Αλλά για τους περισσότερους από εμάς είναι δύσκολο να φτάσουμε εκεί, ειδικά όταν έχεις δερματικές παθήσεις όπως...

SUPER XMAS GIVEAWAY! Μία τυχερή θα κερδίσει το Advent Calendar της ARTDECO με 23 προϊόντα μακιγιάζ!

Instagram διαγωνισμός @Glance.greece Έρχεται η καλύτερη και η πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου και τη γιορτάζουμε με την ARTDECO, χαρίζοντάς σε μία τυχερή ένα πανέμορφο...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! 10 τυχερές θα κερδίσουν ένα σετ μακιγιάζ Dido Cosmetics Instagram διαγωνισμός @Glance.greece

10 τυχερές θα κερδίσουν ένα σετ με 10 επιλεγμένα προϊόντα της σειράς Dido Cosmetics για ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Το σετ περιλαμβάνει: PRESSED POWDER Με την λεπτή κι ανάλαφρη...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...