Quantcast

Μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2022 – 2023: Οι 8 τάσεις που θα δεις παντού!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

H έναρξη μιας νέας σεζόν, ιδιαίτερα η αρχή του φθινοπώρου/χειμώνα είναι η καλύτερη στιγμή για μία αλλαγή στα μαλλιά σου. Καθώς τα φύλλα των δέντρων αποκτούν ένα φλογερό πορτοκαλί χρώμα και αλλάζουμε τα καλοκαιρινά μας παπούτσια με χειμερινές μπότες, δεν μπορείς παρά να παρασυρθείς από αυτό το συναίσθημα της ανανέωσης.

Οι νέες τάσεις του Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2022-2023 στα μαλλιά είναι εδώ για να σε μεταμορφώσουν στην πιο λαμπερή εκδοχή σου. Είναι, λοιπόν, φυσικό να θέλεις να ανανεώσεις την εικόνα των μαλλιών σου καθώς αλλάζουν οι εποχές. Ενώ το καλοκαίρι, μπορεί να επιλέξεις πιο ανοιχτόχρωμο, χρυσαφί χρώμα μαλλιών όπως το balayage, το φθινόπωρο και το χειμώνα, μπορεί να είναι διασκεδαστικό για να αγκαλιάζεις αυτές τις πιο ζεστές καστανές και μελαχρινές αποχρώσεις.

Επιπλέον, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση ενός ολοκαίνουργιου κουρέματος και η απαλλαγή των μαλλιών σου από τυχόν σπασμένες άκρες και ξεθωριασμένα χρώματα από το καλοκαίρι.

Παρακάτω, θα βρεις τις 8 κορυφαίες τάσεις μαλλιών φθινοπώρου/χειμώνα 2022 που πρέπει να ακολουθήσεις, σύμφωνα με ειδικούς του κλάδου και κορυφαίους κομμωτές.

Μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2022 – 2023: Οι 8 τάσεις που θα δεις παντού!

  • Μόλις είδαμε τη Zendaya να βγαίνει με αυτό το φουσκωτό χτένισμα και το όμορφο καστανό χρώμα μαλλιών, το βάλαμε αμέσως ως μία από τις κορυφαίες τάσεις μαλλιών φθινοπώρου/χειμώνα 2022- 2023 που πρέπει να δοκιμάσουμε. Χρωματικά, νομίζω ότι θα δούμε περισσότερα καστανόξανθα χρώματα φέτος, καθώς οι περισσότεροι θέλουν ένα πιο ζεστό αποτέλεσμα που ταιριάζει με την εποχή όπως το καφέ, καραμελέ, καστανό, για να ταιριάζει με τη διάθεση της σεζόν.

  • Λατρεύουμε το βαθύ χάλκινο χρώμα της Gigi Hadid που αναδεικνύει την τάση του χρώματος της κανέλας. Ναι, το cinnamon color είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα και θηλυκά χρώμα του 2022- 2023.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

  • Αν χρειαζόσουν κάτι πιο πειστικό για να αλλάξεις τα μαλλιά σου σε κόκκινο αυτή τη σεζόν, τότε το χάλκινο χρώμα μαλλιών της Julianne Moore είναι όλη η έμπνευση που χρειάζεσαι. Το φετινό χάλκινο χρώμα μαλλιών θέλει ένα γυαλιστερό φινίρισμα, καθώς προσθέτει επιπλέον διάσταση στο χρώμα των μαλλιών σου.

 

  • Τα κουρέματα και τα χτενίσματα της δεκαετίας του 70’s εξακολουθούν να είναι μια ισχυρή τάση στα μαλλιά για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022- 2023. Πολλοί από τους πελάτες των μεγαλύτερων κομμωτηρίων της χώρας λατρεύουν τα ογκώδη χτενίσματα και τα looks με άφθονο όγκο και μια μεγάλη φουσκωτή μπούκλα για να τα ολοκληρώνει.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

  • Ένας ακατάστατος κότσος είναι ένα διαχρονικό, κλασικό χτένισμα που το βλέπουμε τελυταία παντού σε διάφορες εκδοχές του. Νομίζω, λοιπόν, ότι θα δούμε και την επιστροφή του “messy bun” αλλά και της “μπαλαρίνας”.

  • Φέτος, η μόδα αγκαλιάζει την φυσική υφή των μαλλιών σου και σε παρακινεί να αποφύγεις μια ολική μεταμόρφωση. Η διατήρηση της φυσικής υφής είναι εξαιρετικά όμορφη και μία από τις πιο ουσιαστικές τάσεις που κυριαρχούν.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

  • Είτε πρόκειται για wet-look είτε για εξαιρετικά γυαλιστερά μαλλιά, η λάμψη θα μεταφερθεί στις τάσεις του Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2022- 2023. Αυτή η τάση είναι εκπληκτική και είδαμε πολλά μοντέλα στην επίδειξη της Fendi με βρεγμένα μαλλιά.

  • Οτιδήποτε με ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’90 εξακολουθεί να είναι mega trend για το 2022- 2023. Επομένως, οι κεντρικές χωρίστρες και τα κοντά bob χτενίσματα θα εξακολουθούν να είναι περιζήτητα. Φέτος,το bob κούρεμα είναι εντελώς τετράγωνο και ίσιο με έντονες γραμμές.

Photos: Abaca press, Instagram

Δείτε ακόμη: 2+1 top τάσεις μαλλιών που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν!

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το trendy χτένισμα που λατρεύουν οι stars για τη νέα σεζόν και πώς θα το πετύχεις!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ανατρεπτική τάση στις βαφές μαλλιών που υιοθετούν μόνο τα cool κορίτσια του Instagram!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα γκρι μαλλιά ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες αποχρώσεις του περασμένου έτους. Ωστόσο, ακόμη και φέτος, φαίνεται ότι υπάρχει...

Το νέο “in” χτένισμα των Γαλλίδων χαρίζει φυσικό face lift!

Παρακάτω θα βρεις το πιο κομψό χτένισμα μαλλιών που ζητούν οι Παριζιάνες αυτή την στιγμή από τους hair stylist τους. Όσον αφορά τα μαλλιά...

“Mermaidcore”: Το hot χτένισμα μαλλιών για τα βραδινά looks σου!

To "Mermaidcore" είναι το χτένισμα που κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί των BAFTAs 2023 και το στυλ που μοιάζει με βρεγμένα μαλλιά είναι το επόμενο...

Μαλλιά 2023: Η Megan Fox υιοθέτησε το hair look της Kim Kardashian!

H Megan Fox και η Kim Kardashian υιοθέτησαν ένα σούπερ trendy χτένισμα μαλλιών για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Αυτό το hair look είναι τόσο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...