Quantcast

Βασιλική οικογένεια Αγγλίας: Οι 8 φορές που “έσπασαν” το πρωτόκολλο και δεν το καταλάβαμε

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Οι βασιλικές οικογένειες δεν μπορούν να ζήσουν όπως οι απλοί θνητοί, διότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθούν. Ωστόσο ακόμα και οι γαλαζοαίματοι καμία φορά παρεκκλίνουν από τους κανόνες.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας έχουν “σπάσει” το πρωτόκολλο.

Δείτε οκτώ από αυτές τις φορές που μπορεί σε μας η συμπεριφορά τους να φαίνεται κανονική, ωστόσο εκείνοι έχουν παραβιάσει τους βασιλικούς τους κανόνες. 

1. Η Meghan Markle υπέγραψε αυτόγραφο στην Ουαλία

Σε μια προσπάθεια πρόληψης της απάτης, η βασιλική οικογένεια καλείται να απορρίπτει όλα τα αιτήματα για υπογραφές αυτογράφων στον κόσμο. Η Meghan παραβίασε αυτόν τον μακροχρόνιο κανόνα όταν υπέγραψε αυτόγραφο για έναν νεαρό θαυμαστή της στην Ουαλία.

2. Ο Πρίγκιπας Κάρολος υπέγραψε αυτόγραφο στην Κορνουάλη

Η Meghan Markle δεν είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που παραβεί τον κανόνα του αυτόγραφου. Το 2010, ο Πρίγκιπας Κάρολος υπέγραψε το όνομά του για ένα νεαρό αγόρι που έχασε το σπίτι του από πλημμύρα στην Κορνουάλη. «Μπορώ να είμαι πραγματικά αναιδής, κύριε και μπορώ να έχω το αυτόγραφο για τον μικρό μου γιο, τον Tom;», είχε ζητήσει η μητέρα του παιδιού. Τότε, ο Πρίγκιπας Κάρολος όχι μόνο υπέγραψε, αλλά ζήτησε και συγνώμη για το «ασταθές γράψιμο».

3. Κάθε φορά που ο Πρίγκιπας William ταξιδεύει με τον George

Η βασιλική παράδοση απαγορεύει στους άμεσους κληρονόμους που βρίσκονται στη διαδοχή του θρόνου να πετούν μαζί. Αντιθέτως, επιβάλλεται να πραγματοποιούν ταξίδια με ξεχωριστά αεροπλάνα. Ο Πρίγκιπας William το 2013, επέλεξε να ταξιδέψει δίπλα-δίπλα με τον νεογέννητο George και την Kate Middleton ως οικογένεια στο πρώτο επίσημο ταξίδι των τριών. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της βασιλικής οικογένειας, ο Πρίγκιπας William έλαβε άδεια από τη Βασίλισσα Ελισάβετ να το κάνει. Ο δούκας του Cambridge συνεχίζει να παραβιάζει αυτή την παράδοση.

4. Η πριγκίπισσα Ντιάνα μεγάλωσε τους γιους της με τον δικό της τρόπο

Σε αντίθεση με τις βασιλικές μητέρες πριν από αυτήν, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα επέλεξε να μεγαλώσει τον William και τον Harry όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά. «Εξασφάλιζε να μπορούν να κάνουν πράγματα, όπως να πάνε στον κινηματογράφο, να περιμένουν στην ουρά για να αγοράσουν McDonalds, να πάνε σε λούνα παρκ. Ήταν εμπειρίες που μπορούσαν να μοιραστούν με τους φίλους τους», έχει δηλώσει ο επικεφαλής του προσωπικού της.

5. Η Meghan και ο Harry ήταν κοντά στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Υπάρχει ένας λόγος που o Πρίγκιπας William και η Kate Middleton φαίνονται τόσο αποστασιοποιημένοι κατά τη διάρκεια των δημόσιων εμφανίσεών τους. Στη βασιλική οικογένεια, οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης θεωρούνται ακατάλληλες. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εκδρομής του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ως ζευγάρι στους αγώνες Invictus το 2017, έσπασαν το πρωτόκολλο πλησιάζοντας και ακουμπώντας τα χέρια τους.

6. Η Meghan Markle ήταν παντρεμένη ξανά

Αν και η βασιλική οικογένεια σταμάτησε να ακολουθεί αυτήν την παράδοση, παλαιότερα ήταν αδύνατο να παντρευτεί κάποιο μέλος της έναν διαζευγμένο κοινό θνητό. Η βασίλισσα έκανε την εξαίρεση για να παντρευτεί ο εγγονός της Πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle.

7. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ φιλήθηκαν δημόσια

Το 2011, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton αγκαλιάστηκαν ασυνήθιστα σε ένα πολύ δημόσιο φιλί στο Santa Barbara Polo & Racquet Club.

8. Η βασίλισσα Ελισάβετ επέτρεψε στον Πρίγκιπα Φίλιππο να είναι παρών στη γέννηση του γιου τους

Σύμφωνα με το Independent, η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν η πρώτη βασιλική μητέρα που επέτρεψε στον σύζυγό της να βρίσκεται στο δωμάτιο τοκετού όταν γέννησε τον μικρότερο γιο τους, τον Πρίγκιπα Έντουαρντ. «Διάβαζε γυναικεία περιοδικά που τόνισαν τη σημασία της συμμετοχής των πατέρων στον τοκετό και είχε γοητευτεί από την ιδέα», έχει δηλώσει η δημοσιογράφος Ingird Seward. «Έτσι ο Φίλιππος έγινε ο πρώτος βασιλικός πατέρας στη σύγχρονη ιστορία που παρακολούθησε την άφιξη ενός από τα παιδιά του», πρόσθεσε.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kate Middleton: Βρήκαμε το στιλάτο ZARA λευκό σακάκι για άψογα office looks!

Η Kate Middleton έχει εξελίξει μέσα στα χρόνια το στυλ και την αισθητική της, και αδιαμφισβήτητα αποτελεί μία από τις πιο καλοντυμένες royals. Τα...

Kate Middleton: Μόλις βρήκαμε τα ZARA σκουλαρίκια της από τα BAFTAs 2023- Κάτω από 20€!

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε μια δήλωση μόδας, καθώς έφτανε στα BAFTAs 2023. Η εντυπωσιακή Kate Middleton επέλεξε μια εξαιρετική δημιουργία, Alexander McQueen, από...

Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι τελικά τα πιο δημοφιλή για το 2022;

ο 2022 έφτασε στο τέλος του και το νέο έτος φαίνεται πως μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Πολλοί λίγο πριν τον ερχομό της νέας χρονιάς έκαναν...

Βασιλική οικογένεια: Η ανάρτηση Αμερικανίδας δημοσιογράφου που προκαλεί σάλο – Τα “έβαλαν” με τη Meghan για να καλύψουν την απιστία του William

Λίγο μετά τη δημοσίευση της Αμερικανίδας δημοσιογράφου Kathryn Whelan, το Twitter κατέβασε τον λογαριασμό της… Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος της Wall Street Journal, Kathryn Whelan, με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...